Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ivance

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Re: Ivance

Uf,uf to byla šichta zaboha neumím tu fotku dát do požadovaných rozměrů. Dělalajsem to asi 10x. No to je něco pro mě, ale zadařilo se. Našla jsem někde odkaz od Ivanky na Jindru na pokecu. Kdepak PC a já to nejde dohromady.
    Láďa

Comment

Ivanko jestli by byl syn tak moc hodný a pokusil se to trochu zvětšit budu mu vděčná,je to malé, když to nepůjde dám tam něco jiného. Fotka velká je v předchozím příspěvku. Děkuji L
      Láďa

Comment

Ivanko pusťte to z hlavy budu dávat jinou.Tahle je špatně vidět. Děkuji a nezlobte se,že otravuji.L
        Láďa

Comment

Ahojky Ivčo,dovoluji si Vás takto oslovit,protože se,, spolu" již nějakou dobu známe a něco jsme se spolu navařili-tedy já s Vámi .
          Jsem z Vašich stránek nadšená a moje rodina taky...Vaření bylo pro mě povinností,dnes je mi díky Vám zábavou..Ted si tu ještě opisuji s sebou na chaloupku marinádky na grilování
          Přeju pěkné,slunné velikonoce..
          taky Ivana

Comment

Ahojky Ivčo, jmenovkyně. Tak to je fakt príma. Už se taky těším na grilování . Užijte si hezky v klidu snad teplé a slunečné Velikonoce. Zdraví Ivana Malatincová :P
            Ivana M

Comment

Ahoj Ivanko, prosím Tě , proč zmizela z tvých stránek fotogalerie. Strašně mě bavilo koukat co kdo nového vytvořil a najednou je to pryč. Děkuji za odpověď. Martinka

Comment

Ahojky Martinko, tak ti to v rychlosti vysvětlím. My máme stránky umístěné u někoho (to musí být) a to se jmenuje webhosting a to si platíme. Kluk si stáhl nějaký program na tu fotogalerii a oni teď dělali nějaké vylepšení na tom webhostungu a zjistili, že ten náš program je nějaký špatný a dělá jim tam nepořádek, já nevím třeba se to sekalo, nebo co. Takže nám tu fotogalerii udělali nefunkční. Kluk mě slíbil, že až bude mít po zkouškách (to je ale až v červnu), tak že najde nějaký kvalitní program na tu fotogalerii a zase by jí zprovoznil. mě taky moc chybí, ale musíme všichni vydržať Tak se měj hezky a užívej si volno. Ivana M :P
                Ivana M

Comment

Ahoj Ivanko, moc děkuji za vysvětlení a budu se těšit na fotogalerii. Nebudu mít teď do června stejně moc času, protože dcera jde příští týden do Brna na operaci s páteří. Máme veliký strach, tak na tvých stránkách přijdu alespoň na jiné myšlenky. Měj se fajn a přeji hezké dny. Martinka

Comment

Ahoj Martinko, tak to budu moc, moc držet palce, ale věř doktorům. Dnešní medicína je myslím na úrovni. :P Měj se hezky a vydrž to psychicky. Ivana M
                    Ivana M

Comment

Dobrý den. Tady zase Scarlet. Moc děkuji za slova útěchy a povzbuzení. Moc mně ta odpověď potěšila. Děkuji, že jste mne pozvala do svého kroužku. Hned jsem se samozřejmě zaregistrovala a ráda se tu s vámi se všemi budu dělit o nápady. Teď musím letět do kuchyně, všichni se ptají po obědě a já tu byla jen pro ispiraci ,ale jak budu mít chvilku, ráda vám napíšu, jestli vás to nebude příliš obtěžovat. Ještě jednou děkuji za pěkná slova a zatím hezký den. Scarlet.

----------------------------------------------------------------------------

Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
                      Voltaire

Comment

:P Ahojky Scarlet, tak to jsem ráda. jestli můžu tak, nabízím tykání. Tady se nám bude lépe komunikovat. Já jsem teďkon trošičku měla větší fofřík a tak jsem se sem koukla až teď. Máme v sobotu hasičský dětský den a v podstatě toho dost organizuje naše rodina. Těším se na nějakou fotečku a přeji hezký de. Ivana Malatincová
                        Ivana M

Comment

Re: Ivance-pro Scarlet

Zdravím Scarlet, pokud neva, že reaguju, chtěla jsem napsat, abyste slovo obtěžovat tady v netkuchařce vyřadila ze svého slovníku. Já tu nejsem dlouho, ale tolik inspirací na jídla, abych nevařila to samé dokola, jsem nikde nečetla a na videu neviděla a jíst se musí...a já osobně se budu těšit i na Vaše nápady a recepty, které sbírám.
                          Pěkný večer nebo dobrou, já jsem sova, tak ponocuju...
                          Zdravím.
                          anina s.

Comment

Re: Ivance a Janině

Hezký podvečer. Tykání samozřejmě ráda přijímám. Jsem ráda, že se můžu takhle zapojit do "party". Ivanko, doufám, že ten včerejší den vyšel aspoň trošičku a počasí přálo. Vzhledem k tomu, že momentálně žiju jak poustevník v lese, tak nesleduji ani televizi, takže nevím ani jak bylo. Jak už jsem psala, jak maminka onemocněla a pak zemřela, ztratila jsem o mnoho věcí zájem a nějak se z toho nemůžu dostat. Navíc bydlím v rodinném domě , který je vlastně jakoby tři bytové jednotky na jednom dvoře a já jsem se z toho svého minibytečku, což byl postaven původně pro rodiče, coby "výminek" teď po smrti maminky přestěhovala do jejich velkého. Ale to je taková složitá historie. Píšu to vlastně proto, že teď jsou počítače jen u kluků v pokojíku a ti je docela úspěšně okupují. Takže dostat se sem je umění. Protože mi tu v tom domě maminku i tatínka vše moc připomíná a navíc u maminky byl ten poslední odvoz do nemocnice dost krutý, tak jsem předělávala hodně věcí v baráku a stále předělávám, takže nemám ještě ani pevné místo na notebook. U sebe doma mám pracovnu, kde byl počítač permanentně zaplý a protože jsem noční dravec jako Vy Janino, tak jsem měla v noci klid a mohla bych nekonečně diskutovat. Ale tohle budu muset nějak vyřešit, protože přes den mně " okupuje" můj a v noci tu děti spí. A navíc se sem přes den nedostanu, to jsou tu oni. A nejhorší je, že za chvíli začnou prázdniny a to teprv začne. On ten mladší je sice na střední škole dopoledne, ale to já vařím, ale ten starší je na vyšší odborné a kdykoli sem vlezu, třeba kolem poledne, on to snad čuje a akorát dycky dojede a stojí mi za zádama. A mně to vždycky naštve, tak ho sem pustím a on ta potvora do večera nevyleze , protože se údajně " učí" a večer je tu už zas ten druhý. No je to zkrátka na zabití. Ale pořeším to. Moc Vám oběma děkuji za odpovědi, zvlášť teď v této době a slibuju Vám oběma, že recept brzy napíšu. Jen mám někdy pocit, že to, či ono, zná přece každý, atak se stydím psát, abych si netrhla ostudu. Nemyslím si snad, že vařím špatně, to ani ne, vařím ráda a myslím si že dobře, ale jednoduše a pokud možno levně. Byla jsem vychovaná v tom, že na jídle se nejvíc ušetří a náš tatínek dycky říkával, že navařit, když má člověk plnou ledničku, to umí každý blbec. Vždycky jsem si myslela, že je to tak normální, ale mám přítelkyni, která zas naopak říká, že na jídle nešetří, a tak nevím, jestli jsem někdy v tomto normální nebo jestli si opravdu netrhnu ostudu. Jen mi asi budete muset některá poradit, kamže mám ten recept vlastně napsat, abych něco nepokazila. Já nevěděla, že bych mohla něco napsat, ale půjde li to, už se na výměnu receptů těším. Zatím hezký večer. Scarlet.

----------------------------------------------------------------------------

Život připomíná Damoklovu hostinu; meč stále visí.
                            Voltaire

Comment

Ahojky Scarlet, tak tady budeš správně. Tedy tady na těch stránkách, ale máme pokec ze všema děvčatama a když se ti objeví hlavní nabídka, tak tam je pokec a ostatní a úplně nahoře je zvlášť kolonka pokec, tak tam nakoukni. Tam si povídáme všichni. Tedy když se ti bude chtít
                              Já jsem právě dostala svůj počítač a svoje místečko, protože taky nemám ráda, když mě někdo stojí za zádama. Já už mám obě děti na vejše. Holka ta už má Bc, ale dělá dál školu na Ing. Kluk ten ve středu obhajuje bakalářku a dělá státnice, tak drž palce.
                              Nejhorší, to je když asi nikdo není doma co Já si to ještě pamatuji, když mě umřeka maminka a to je hodně dávno. Ještě že jsem tenkrát už byla vdaná a muž mě podržel.Určitě bych se zapikolovala doma a neměla náladu na nic. Tenkrát jsme čekali první dítko a pak když se narodilo, tak to byla práce a člověk se rozptýlí.
                              Scarlet drž se. Je to moc těžké, ale máš rodinu a ta vždycky mámu potřebuje. Moc tě zdravím :P
                              Jo a dětský den se moc vydařil. Ivana M :P
                              Ivana M

Comment

Re: pro Scarlet (Ivance)

Ahoj Scarlet, snad nebude vadit tykání... Děkuju za označení noční dravec, já se tak maximálně považuju za ptáka a to sovu.
                                Mrzí mě tvoje období, a nemá asi cenu psát, že každý máme něco a já v rodině taky, ale zatím to všichni zvládají, i když měli na krajíčku... To jen, že se to nedá srovnávat, ale něco chápu...
                                Budu se těšit na recepty, sbírám je, určitě najdeš kolonku např. Hlavní jídla nebo Sladké pečené, klikneš Nové téma, napíšeš, dle rady Jardy - syna Ivanky - zamodříš a zmáčkneš Ctrl a C a pak odešleš. Při nějakém problému se dá vždy zmáčknout Ctrl a V jako Vložit a neztratí se to, jak se mi, PC antitalentu, někdy stalo.
                                S tím PC věřím, že si to nějak vykutíš, abys mohla na těchto stránkách někdy být.
                                A P.T. už nepiš něco o ostudě nebo se stydět tu psát. Víš, kolik receptů nebo spíš kombinací já jsem ještě nečetla nebo neslyšela???
                                A naopak, já napsala něco, o čem jsem myslela, že to každý zná a holky mi odepsaly, že to čtou poprvé !
                                A i kdyby bylo něco podobného, přece to vůbec neva, protože každé jídlo se dá upravit a každý ho dělá jinak.
                                Tady jde myslím o to, pobavit se s lidičkama, kteří mají stejné zájmy - vaření a kuchtění a vyměnit si nápady a názory.
                                Já jen obdivuju holky, co umí vykutit za dobroty a mám aspoň inspiraci.
                                Takže dobrou a piš recepty a jak psala Ivanka, co Ti v něčem rozumí víc,
                                rodina Tě potřebuje a pokud člověk na něco není sám, je to snad trošku lepší.....
                                Moc zdravím...
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X