Kolik rajčat to bylo neumím odhadnout, ale naplnila jsem tři plechy velké.Rajčátka jsem skládala tak, aby se nedotýkala. Vážila jsem jen tu vydlabanou hmotu, té bylo přesně kilo, protože jsem z toho udělala kečup. Měla jsem to na 50 4x po 20 minutách a pak jsem přidala na 60 to jsem nechala sušit také 4x.Trobu jsem měla založenou, aby byla trochu pootevřená. Pak jsem je nachala zavřené v troubě celé odpoledne a večer jsem opakovala 4x po 20 minutách na 60. Měla jsem z těch třech plechů 2 skleničky od jogurtu. Dnes jsem je už ochutnala a zítra budu dělat ještě další, protože mi stačilo pár kousků na chlebík a byla to opravdu lahůdka. Podle mne, lepší než kupovaná. Tak snad Ti to Petrulinko pomůže. Pa
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sušená rajčátka v olivovém oleji - delikatesa
Collapse
X
Comment