Rajčata, nejlépe ta masitější...odstraníme jadérkový vnitřek, nakrájíme na čtvrtky, posolíme a necháme chvíli stát, pokud je sluníčko, tak na sluníčku.
Pak dáme do sušičky a usušíme.
Napěchujeme do sklenic spolu se stroužky česneku a bazalkou a zalejeme olivovýmExtra panenským olejem.
Uchováváme ve špajzu, ne v lednici,
P.s. foto nedodám, protože já vždycky dostanu jednu skeničku a ta je hned pryč. Je to opravdu lahoda.
Pak dáme do sušičky a usušíme.
Napěchujeme do sklenic spolu se stroužky česneku a bazalkou a zalejeme olivovýmExtra panenským olejem.
Uchováváme ve špajzu, ne v lednici,
P.s. foto nedodám, protože já vždycky dostanu jednu skeničku a ta je hned pryč. Je to opravdu lahoda.
Comment