Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bez míchání

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Chci dnes dělat tenhle guláš, dělal ho někdo v římském hrnci?

Comment

Tak gulášek už je uvařený nebo spíš upečený v římském hrnci , jen jsem tam na začátek ještě přidala jeden rajský protlak a je chuťově výborný!

Comment

Kety, tak to je fajn, že chutnalo. A je vidět, že i v římském hrnci je výborný.

Comment

Gulas

Poradi mi prosim vas nekdo cim nahradim gulasove koreni? neziji v CR a v US ho nemuzu nikde sehnat.
          Diky moc za vase odpovedi Alena

Comment

A nemůžeš si ho nechat poslat? Já totiž nevím, jaké koření se dá v USA sehnat a nic mě nenapadá.

Comment

Původně odeslal Kossman Zobrazit příspěvek
              Poradi mi prosim vas nekdo cim nahradim gulasove koreni? neziji v CR a v US ho nemuzu nikde sehnat.
              Diky moc za vase odpovedi Alena
              Zdravím Ali do US, pokud nevadí moje zkušenost a opravdu nevím, jaké koření tam vůbec máte k dispozici, tak já nahrazuju gulášové koření např. gulášovou paprikou, sladkou, lahůdkovou nebo pálivou paprikou, kořením Guláš, sušeným česnekem, vegetou ( v kombinaci ), grilovacím kořením, prostě něčím červeným apod. Já vím, že to zní chaoticky, ale pokud nemám to originál koření, tak improvizuju podle chuti a výsledek často opravdu stojí za to.
              Dokonce jsou i recepty na guláš, kde toto koření nechybí, nedává se a třeba jen ta cibule dozlatova tomu dodá tu barvu nebo někdo dává protlak nebo kečup.
              Tak snad jsem trošku pomohla, ale já opravdu i s kořením experimentuju.
              Hodně zdaru, pěknou noc.
              anina s.

Comment

Pracuji...
              X