Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bez míchání

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Chci dnes dělat tenhle guláš, dělal ho někdo v římském hrnci?

    Comment


    • #17
      Tak gulášek už je uvařený nebo spíš upečený v římském hrnci , jen jsem tam na začátek ještě přidala jeden rajský protlak a je chuťově výborný!

      Comment


      • #18
        Kety, tak to je fajn, že chutnalo. A je vidět, že i v římském hrnci je výborný.

        Comment


        • #19
          Gulas

          Poradi mi prosim vas nekdo cim nahradim gulasove koreni? neziji v CR a v US ho nemuzu nikde sehnat.
          Diky moc za vase odpovedi Alena

          Comment


          • #20
            A nemůžeš si ho nechat poslat? Já totiž nevím, jaké koření se dá v USA sehnat a nic mě nenapadá.

            Comment


            • #21
              Původně odeslal Kossman Zobrazit příspěvek
              Poradi mi prosim vas nekdo cim nahradim gulasove koreni? neziji v CR a v US ho nemuzu nikde sehnat.
              Diky moc za vase odpovedi Alena
              Zdravím Ali do US, pokud nevadí moje zkušenost a opravdu nevím, jaké koření tam vůbec máte k dispozici, tak já nahrazuju gulášové koření např. gulášovou paprikou, sladkou, lahůdkovou nebo pálivou paprikou, kořením Guláš, sušeným česnekem, vegetou ( v kombinaci ), grilovacím kořením, prostě něčím červeným apod. Já vím, že to zní chaoticky, ale pokud nemám to originál koření, tak improvizuju podle chuti a výsledek často opravdu stojí za to.
              Dokonce jsou i recepty na guláš, kde toto koření nechybí, nedává se a třeba jen ta cibule dozlatova tomu dodá tu barvu nebo někdo dává protlak nebo kečup.
              Tak snad jsem trošku pomohla, ale já opravdu i s kořením experimentuju.
              Hodně zdaru, pěknou noc.
              anina s.

              Comment

              Pracuji...
              X