Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bez míchání

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Guláš bez míchání

1 kg vepřového masa
    3 velké cibule
    5 stroužků česneku
    2 čaj. lžičky gulášového koření
    1 lžička kari koření
    3 lžičky sladké papriky
    3 polévkové lžíce solamylu
    2 masoxy
    1 l vody
    sůl, pepř

Masoxy rozpustíme v trošce vody a dolijeme do 1 litru vodou. Vše smícháme dohromady s masoxovou vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby na 250°C asi na 1,5 hodiny. Nedoléváme vodu, nemícháme, nesundáváme alobal. Je to výborné s chlebem, těstovinami, rýží i knedlíkem.

DOBROU CHUŤ!!!

Tak na to jsem fakt zvědavá!To někdy zkusím!
    LENKA

Comment

Leni, určitě vyzkoušej. Hlavně to ušetří čas, zamícháš, dáš do trouby a můžeš si dělat něco jiného.

Comment

Tak to taky zkusím, můj muž je gulášovej.
        Renata

Comment

Děvčata zdravím, funguje to v troubě, jak píše Petrulinka. Já dělám všechny omáčky tak. Mám titanový hrnce, dávám poklici a na 200 % .Eště jsem nic nepřipálila.

Comment

Petrulinko děláš to prosím také v titan.hrncích nebo to může být ve skle?????
            LENKA

Comment

Leni, v titanových hrncích to nedělám, jelikož je nemám, ale ve skle jsem to taky ještě nezkoušela. Mám obyčejnou pánev, a na té se mi to taky nespálilo. Však to zkus udělat ve skle, tam alespoň uvidíš, jaké to je a nepřipálíš to. Pak prosím tě napiš, jak to dopadlo.

Comment

Díky,pak dám vědět!Moc pozdravů!
                LENKA

Comment

Dobrý večer, já tento guláš dělám v míse z varného skla na kterou mám poklici. Takže pod pokličkou. Nesundávám, nemíchám, všem nám chutná a nedá moc práce. Opravdu je moc dobrý a není třeba nic hlídat, za hoďku a půl je hotovo. Moc zdravím
                  M A J K A 1

Comment

Gulášek jsem zkoušela dneska,moc se povedl a já jsem měla čas jít na procházku a bylo hotovo...super!Pekla jsem ve skle pod poklicí!
                    měli jsme ho s knedlíkem a nahoře posypaný pórkem a křenem...
                    Attached Files
                    LENKA

Comment

Ahoj holky, taky chci vyzkoušet !
                      Když slyším tu chválu. Pekla jsem ho už v remosce, ale míchala jsem.
                      Tak zkusím nemíchat, snad to "vydržím".
                      anina s.

Comment

Jani, opravdu nemusíš míchat. Jednoduše přikryj a nechej být. A mezitím se můžeš věnovat jiným příjemným činnostem. Dobrou chuť ti přeje Petrulinka.

Comment

Leni, jsem ráda, že chutnalo. Už jsem ho dlouho nedělala, tak ho asi taky udělám o víkendu. Ahoj moc tě zdravím.

Comment

Původně odeslal petrulinka Zobrazit příspěvek
                            Jani, opravdu nemusíš míchat. Jednoduše přikryj a nechej být. A mezitím se můžeš věnovat jiným příjemným činnostem. Dobrou chuť ti přeje Petrulinka.

Petrulinko, pak napíšu. Chlap dnes přivezl nákup z Tesca, taky 2,5 kg plecka, tak jsem ho naporcovala, něco dala do mražáku. Teď jsme měli ten kuřecí, ale brzy zkusím.
                            Papa.
                            anina s.

Comment

Chci jen napsat, že jsem opět dělala v neděli k obědu a jako přílohu jsem udělala bavorské knedlíčky, které mám tady v receptu "roztocká směs s bavorskými knedlíčky", k tomu zelný salát (myslím z vařeného zelí) a bylo to naprosto úžasné. Tak vyzkoušejte!!!

Comment

Pracuji...
                              X