Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Guláš bez míchání

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Guláš bez míchání

    1 kg vepřového masa
    3 velké cibule
    5 stroužků česneku
    2 čaj. lžičky gulášového koření
    1 lžička kari koření
    3 lžičky sladké papriky
    3 polévkové lžíce solamylu
    2 masoxy
    1 l vody
    sůl, pepř

    Masoxy rozpustíme v trošce vody a dolijeme do 1 litru vodou. Vše smícháme dohromady s masoxovou vodou, přikryjeme alobalem a dáme péct do trouby na 250°C asi na 1,5 hodiny. Nedoléváme vodu, nemícháme, nesundáváme alobal. Je to výborné s chlebem, těstovinami, rýží i knedlíkem.

    DOBROU CHUŤ!!!

  • #2
    Tak na to jsem fakt zvědavá!To někdy zkusím!
    LENKA

    Comment


    • #3
      Leni, určitě vyzkoušej. Hlavně to ušetří čas, zamícháš, dáš do trouby a můžeš si dělat něco jiného.

      Comment


      • #4
        Tak to taky zkusím, můj muž je gulášovej.
        Renata

        Comment


        • #5
          Děvčata zdravím, funguje to v troubě, jak píše Petrulinka. Já dělám všechny omáčky tak. Mám titanový hrnce, dávám poklici a na 200 % .Eště jsem nic nepřipálila.

          Comment


          • #6
            Petrulinko děláš to prosím také v titan.hrncích nebo to může být ve skle?????
            LENKA

            Comment


            • #7
              Leni, v titanových hrncích to nedělám, jelikož je nemám, ale ve skle jsem to taky ještě nezkoušela. Mám obyčejnou pánev, a na té se mi to taky nespálilo. Však to zkus udělat ve skle, tam alespoň uvidíš, jaké to je a nepřipálíš to. Pak prosím tě napiš, jak to dopadlo.

              Comment


              • #8
                Díky,pak dám vědět!Moc pozdravů!
                LENKA

                Comment


                • #9
                  Dobrý večer, já tento guláš dělám v míse z varného skla na kterou mám poklici. Takže pod pokličkou. Nesundávám, nemíchám, všem nám chutná a nedá moc práce. Opravdu je moc dobrý a není třeba nic hlídat, za hoďku a půl je hotovo. Moc zdravím
                  M A J K A 1

                  Comment


                  • #10
                    Gulášek jsem zkoušela dneska,moc se povedl a já jsem měla čas jít na procházku a bylo hotovo...super!Pekla jsem ve skle pod poklicí!
                    měli jsme ho s knedlíkem a nahoře posypaný pórkem a křenem...
                    Attached Files
                    LENKA

                    Comment


                    • #11
                      Ahoj holky, taky chci vyzkoušet !
                      Když slyším tu chválu. Pekla jsem ho už v remosce, ale míchala jsem.
                      Tak zkusím nemíchat, snad to "vydržím".
                      anina s.

                      Comment


                      • #12
                        Jani, opravdu nemusíš míchat. Jednoduše přikryj a nechej být. A mezitím se můžeš věnovat jiným příjemným činnostem. Dobrou chuť ti přeje Petrulinka.

                        Comment


                        • #13
                          Leni, jsem ráda, že chutnalo. Už jsem ho dlouho nedělala, tak ho asi taky udělám o víkendu. Ahoj moc tě zdravím.

                          Comment


                          • #14
                            Původně odeslal petrulinka Zobrazit příspěvek
                            Jani, opravdu nemusíš míchat. Jednoduše přikryj a nechej být. A mezitím se můžeš věnovat jiným příjemným činnostem. Dobrou chuť ti přeje Petrulinka.


                            Petrulinko, pak napíšu. Chlap dnes přivezl nákup z Tesca, taky 2,5 kg plecka, tak jsem ho naporcovala, něco dala do mražáku. Teď jsme měli ten kuřecí, ale brzy zkusím.
                            Papa.
                            anina s.

                            Comment


                            • #15
                              Chci jen napsat, že jsem opět dělala v neděli k obědu a jako přílohu jsem udělala bavorské knedlíčky, které mám tady v receptu "roztocká směs s bavorskými knedlíčky", k tomu zelný salát (myslím z vařeného zelí) a bylo to naprosto úžasné. Tak vyzkoušejte!!!

                              Comment

                              Pracuji...
                              X