Nemáte náhodou v heslu diakritiku? už tu byl jeden případ že se nemohl přihlásit a nakonec jsem přišel na to že v heslu má diakritiku. Po změně už mu to šlo.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
fotogalerie
Collapse
X
-
hmm, raději jsem to vrátil jak to bylo nastavené původně. Sice se při první návštěvě galerie automaticky nepřihlásíte ale zase se to samovolně neodhlašuje. Děkuji za info. Kdyby něco, tak mi určitě napišteekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Tak jsem dnes spustil internet explorer a otevřel diskusní fórum a poté fotogalerii a přihlášení mi zůstalo. Zkuste ještě vpravo nahoře kliknout na ,,zabezpečení,, a ,,odstranit historii prohlížení,, a tam zaškrtnout jen ,,soubory cookie,, poté ještě kliknout na odstranit. Mělo by Vás to odhlásit. Znovu se tedy musíte přihlásit. Nejprve do fóra a až poté do fotogalerie. Napiště mi jak jste dopadla
Jardaekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
-
Jaroušku tak jsem to provedla a znovu se musela přihlásit do fora a i do galerie.Potom zavřelka a znovu otevřela a drží.uvidíme jak dál,protože to může chvíli fungovat a zase vypadnout.Tak já sem chodím hodně často a tak jakmile bude zle,tak sem napíšu.Zatím moc díky.
Comment
Comment