Ivanko,já jsem byla v galerce přidávalajsem nějaké fotky a najednou mě to zmizelo a nemůžu se dostat do fotogalerie,nevím co jsem to provedla,na něco jsem klikla,nějaký křížek vpravo a teď nevím jak se tam dostat!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
fotogalerie
Collapse
X
-
Ahoj Ivanko, jsem po odpo, kdy za pultem sama, tak jsem unavená a brzy zkusím Tvé instrukce, abych dostala foto do portrétů. Ale musím najít ten odkaz a abych něco měla nainstalované. Připadám si jako jediná, kdo neumí s programy a zmenšováním nebo úpravou fotek, ale já to nikdy nedělala. Až teď díky Tvé netkuchařce a fóru jsem začala makat na poznávání PC, jinak mi stačí meily a ICQ. A jak už jsem psala, kdysi mi PC nechyběl, ale manžel zařídil mi i synovi svůj, tak ať se na něj nepráší...
Zatím budu jen číst a psát...
pa. A dělala jsem Páteční kousky a už jsou fuč i švigra se olizovala, když jsem jí dala ochutnat.anina s.
Comment
-
Vítejte ve fotogaleri Ekucharka net a bez fotek,už mě to zase blbne????Po levé stránce je statistika a pod ní kalendář a jinak prázdný a bez fotek....tak nevím co dělám špatně!
A ještě když pak kliknu vpravo je tam věta:This category does not contain any images.Last edited by lenka24; 20.10.2009, 17:28.
Comment
-
Leni24, tak to tam je a jde to vymazat. Klikneš si na fotku kterou chceš vymazat, dáš upravit fotku a tam je potom čtvereček kde je napsáno jakmile to ........ je to nenávratně pryč. Zaškrtnrš, vymažeš. Ještě koukám že tam nusí Jára opravit text. Tak čágoIvana M
Comment
-
Původně odeslal JanaJardo,díky a pochvala za nově upravenou fotogalerii.Původně odeslal verka123 Zobrazit příspěvekJá se taky připojuju k poděkování. Je to moc pěkně udělaný.ekucharka.net ---> Praktická videokuchařka
Comment
Comment