Děvčata, já jsem taky ráda, že sem neleze nějaký sprostý anonym. Někdy jde do kuchařky, ale blokneme mu IP adresu a má po ptákách. Když něco vyjádří slušně to beru ale jinak má útrum
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
pochvala
Collapse
X
-
Ahojky Nikle, strýček mého muže také emigroval do Kanady, ale o dost dříve. Nějak po osvobození, protože byl voják a vzal si Američanku. Už nežije a já si ani nepamatuji kde přesně bydlel a to by stejně byla velikánská náhoda. Díky za pochvalu, třeba se to fakt někdy bude hodit.Ivana M
Comment
-
Jeden z duvodu proc sem pisu je tez, ze si chci pripominat moji cestinu Jsem zenat s Kanadankou a v praci delam jen se samymi kanadany, tak nechci cestinu uplne zapomenout.
Take zde kde zijeme nebydli mnoho Cechu, takze s nima nemohu mluvit.
Zda se me, ze na toto forum pisou prijemni lide, ne jak jina fora, kde se lide porad hadaji o "kulicce z prdu"
Comment
-
dobry den.Měla bych
Vloženo: Pá, 03/25/2011 - 20:14; autor: Nepřihlášený (bez ověření)dobry den.Měla bych dotaz,ohledně tohoto receptu.co mam dělat se zbytkem marinady??
Já mám vlastně úplně stejný
Vloženo: So, 03/26/2011 - 07:39; autor: Danča (bez ověření)Já mám vlastně úplně stejný recept, akorát s tím rozdílem, že maso krájím na drobné nudličky...pak se to nabírá společně s marinádou a jsou to takové výborné placičky.
marináda
Vloženo: Pá, 03/25/2011 - 23:35; autor: janaS. (bez ověření)Já naložím do případného zbytku něco jiného, nebo nechám na grilování (naložení / potírání), nebo dám zbytek masa s marinádou do mražáku, nebo vytírám marinádu při smažení masem a vypotřebuju všechno nebo udělám maso pečené s marinádou (máme to rádi) a tam přidám zbytek této marinády.
anina s.
Comment
Comment