Oznámení

Collapse
No announcement yet.

pochvala

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Děvčata, já jsem taky ráda, že sem neleze nějaký sprostý anonym. Někdy jde do kuchařky, ale blokneme mu IP adresu a má po ptákách. Když něco vyjádří slušně to beru ale jinak má útrum
    Cheap Gucci Shoes
    Gucci Backpack
    Discount Gucci Sneakers

    Comment


    • #32
      Zdravim vsechny Musim se take pridat z pochvalou. Ja sice nevarim, ale rad jim Mozna jednou se me tyto stranky take budou hodit, az budu muset sam neco "uklohnit"

      Comment


      • #33
        Ahojky Nikle, strýček mého muže také emigroval do Kanady, ale o dost dříve. Nějak po osvobození, protože byl voják a vzal si Američanku. Už nežije a já si ani nepamatuji kde přesně bydlel a to by stejně byla velikánská náhoda. Díky za pochvalu, třeba se to fakt někdy bude hodit.
        Ivana M

        Comment


        • #34
          Jeden z duvodu proc sem pisu je tez, ze si chci pripominat moji cestinu Jsem zenat s Kanadankou a v praci delam jen se samymi kanadany, tak nechci cestinu uplne zapomenout.
          Take zde kde zijeme nebydli mnoho Cechu, takze s nima nemohu mluvit.
          Zda se me, ze na toto forum pisou prijemni lide, ne jak jina fora, kde se lide porad hadaji o "kulicce z prdu"

          Comment


          • #35
            Dobrý den.Měla bych dotaz ohledně receptu ,,kuřecí nebo vepřové plátky + video".Poradil by mi někdo,co mám dělat se zbytkem marinády?? nějak si nevím rady...Předem děkuji za odpovědˇ.Kořínková
            RABIKA

            Comment


            • #36
              dobry den.Měla bych

              Vloženo: Pá, 03/25/2011 - 20:14; autor: Nepřihlášený (bez ověření)dobry den.Měla bych dotaz,ohledně tohoto receptu.co mam dělat se zbytkem marinady??





              Já mám vlastně úplně stejný

              Vloženo: So, 03/26/2011 - 07:39; autor: Danča (bez ověření)Já mám vlastně úplně stejný recept, akorát s tím rozdílem, že maso krájím na drobné nudličky...pak se to nabírá společně s marinádou a jsou to takové výborné placičky.





              marináda

              Vloženo: Pá, 03/25/2011 - 23:35; autor: janaS. (bez ověření)Já naložím do případného zbytku něco jiného, nebo nechám na grilování (naložení / potírání), nebo dám zbytek masa s marinádou do mražáku, nebo vytírám marinádu při smažení masem a vypotřebuju všechno nebo udělám maso pečené s marinádou (máme to rádi) a tam přidám zbytek této marinády.



              anina s.

              Comment

              Pracuji...
              X