Zdravím všechny a chtěla bych moc pochválit tyto stránky myslím ,že jsem lepší nenašla a to video k receptům skvělé,možná ,že se má dcera podle toho naučí vařit s pozdravem Renča
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
pochvala
Collapse
X
-
Aj ja pridávam VEĽKÚ POCHVALU na tieto Ivankine stránky!
Ivanke a jej skvelému a obetavému synovi Jarkovi som veľmi vďačná za všetko, čo pre to robia.
Pokračujem v tom, čo napísala pre mnou Verka123:
HIP, HIP, HURÁÁÁ, v Kryštálovej lupe bude IVANKA P R V Á!!!
olalaolala
Comment
-
Já se samozřejmě připojuji k hodnocení těchto stránek.Nejen, že jsem tady našla krásné recepty,rady,zkušenosti,ale hlavně hodně nových přátel se kterými je mi fajn.Je to taky na normální úrovni,všichni jsme naladěni na jednu vlnu a proto si tu rozumíme.Výměna receptů je k nezaplacení,ale Ivančiny s videem se opravdu nedají srovnat s žádnými jinými kuchařkami.Jsem ráda,že jsem je našla a zůstala.Všem známým doporučuji a i když nepíší,tak ale podle ní vaří a předávají své nadšení dál.
Proto věřím,že Ivanka s Jarouškem za takové zásluhy si zaslouží to nejvyšší ocenění.Děkuji.
Last edited by Jaruš; 07.11.2009, 17:01.
Comment
-
I já se přidávám a určitě nebudu poslední, kdo poděkuje Ivance a Járovi za tyto skvělé stránky a moc jim oběma přeju ještě spoutu nápadů ohledně kuchařky, spoustu receptů a spoustu dobrých lidí, kteří navštevují tyto stránky.
Když si s něčím nevím rady
nakouknu sem a je to tady.
Ivanka mi poradí
receptíkem navnadí.
Těžké je jí odolávat
kilíčka pak odbourávat.
Jsme moc rádi, že ji máme
E- kuchařku zapínáme.Láďa
Comment
-
Jo,jo Jaruš úplně všichni jsou zde naladěni na stéjnou vlnu . Přesně to mne včera napadlo když jsem se poprvé zaregistrovala na tyto stránky a myslela jsem si , že je to sen. Nikdo tady nikoho nenapadá, nekritizuje , žádný anonym, žádná paní Di apd no úžasné . Pohoda , vánek , pohlazení po duši . Tyto stránky jsou založené s láskou a vaření bude teď pro mne hračkou Přeji Vám všem krásné dny .
Miluš
Comment
Comment