Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Nahrady ceskych potravin v zahranici

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

Re: Nahrady ceskych potravin v zahranici

Cauky Marusko, diky moc za kontakt, zkusim vrtuli pisnout treba bude neco vedet, ja bych tak potrebovala nekoho odsud, pac obcas se kvalita nekterych vyrobku hodne lisi od vyrobce - maslo a mouka a coleslaw nektere experimenty me obcas odrazuji zkouset dalsi veci dam vedet jak jsem co zjistila

Comment

Ahoj holky..ja taky ziju v Usa ( Chicago) a az teprve ted jsem objevila ze cottage cheese neni tavroh..zkus se podivat po Farmers cheese, a nebo jsem jeste koupila ALOUETTE Cuisine - Creme Fraiche..tzv white Cheese,to pouzivam ja a jsem s tim spokojena..ten Farmers cheese je hustejsi, ale i ten Aloutte je ok, ten odpovida tem nasim ve vanickach. jinak muze me nekdo poradit zda cajova lzicka odpovida pulce prasku do peciva?.tady ho prodavaji jen v pixle a tak to vzdycky tak odhaduji.

Comment

Ahojky Edito, diky za typ, juknu po tom farmers cheese, snad to tady prodavaji....jinak creme fraiche tady odpovida kysana smetane...cajova lzicka je 4,6gramu baking powder, koukni sem http://www.gourmetsleuth.com/gram_calc.htm, mej se mooooc fajn

Comment

Ahoj Angeleeno, diky za to info ..ja tady jeste se spoustou veci zapasim, ale zatim se dari..Dnes budu delat Bramboraky ( nebo spise Cuketaky, s brokolici a kvetakem a jen 2 bramborama) na zpusob kureciho rizku Ondrase..tak jsem na to zvedava, kdyz se podari tak se pochlubim..to je muj vlastni vytvor.. jednou uz se to povedlo, tak jsem zvedava zda to dam znovu dohromady.zatim se mej

Comment

Ahoj Edito, tak jak se povedlo papanicko? zni to naprosto uzasne ted me napadlo ze bych mohla udelat rizky ten tvaroh tu neprodavaji vubec, jeste se pokusim vydat do polskeho obchodu, ale moc tomu neverim. Pristi tyden musim vytvorit nejaky dort pro syna k narozeninam to bude srandy kopec, troubu mi jeste nespravili takze budu zase grilovat mejte se moc krasne zatim a uzivejte vikendu paaaaa

Comment

ahoj Angeleeno
              Vytvor( kureci rizek Ondras v cuketakovem testicku) se podaril skvele, mojemu 1 1/2 letemu synkovi se delaly boule za usim a i moje mezinardi porota ( Rakusanka, Polka a Americanka) se shodli na tom ze to bylo zuzo .... ted jsem nekde zase nasla na nejakem foru udelat bramborakove testo( ja tam davam tak 3 cukety, pul hlavicky maleho kvetaku a brokolice a jen 2 brambory)a a zbytek jako normalni testo na bramborak a nalit do pekace, poklast naklepanym veprovym a zase zalit tim bramborakovym ( cuketakovym) testem a upect..tak to je plan na pristi tyden..jinak to co jsem delala je moc dobre servirovat se zelim a nebo s nejakou nakladanou zeleninou jako driv byvala Kunovjanka( ja to tady kupuju u Polaku , tzv recky salat) .My jsme si vzdycky toho Ondrase davali v hospode se zelim s krenem a to bylo posusnanicko. Tady se do vseho snazim nacpat zeleninu abych potom do toho deti nemusela nutit Ale je to docela jednoduche a fakt dobry..akorat to desne dlouho trva nez se to osmazi, ale za ten vysledek to stoji. Jinak u tech polaku by ten tvaroh meli mit, tady ho ma kazdy polsky obchod..hodne stesti a synovi preji krasne narozeniny..cau

Comment

AHOJ HOLKY,KDO ZIJE V ANGLII AT NAVSTIVI www.halusky.com ,tam najdete jakekoliv ceske a slovenske potraviny a doruci vam je az ke dverim!!!!

Comment

NAJDES NA www.halusky.com i tvaroh...supr stranka...maji velkosklad ceskych potravin v londyne a v maly obchod v guilfordu,ale dtake ti to doruci postou

Comment

Quark-tvaroh

Angeleeno ahoj,píšu ohledně toho tvarohu.Ptej se na quark na farmářských trzích.Měl by být k dostání v Sainsbury's .
                    [IMG]file:///C:/Users/Admin/AppData/Local/Microsoft/Windows/Temporary%20Internet%20Files/Content.IE5/8IR7G5V2/sainsbury-s-quark[1].jpg[/IMG]
                    Iva4

Comment

Obrázek se mi nevydařil,tak je v 250g balení a kelímek je modrý s oranžovým proužkem uprostřed.Název je Sainsbury's Quark
                      Tak ať seženeš!!!!
                      Iva4

Comment

Takže ještě jednou pro ty, kteří shánějí tvaroh v UK.Dnes mne paní prodavačka v Tescu neodbyla známým není, ale vysvětlila postup.Takže, u vchodu je zákaznický servis a tam si ho prostě objednáte!!![url=http://www.celysvet.cz/smajlici-ke-stazeni-smajlik][/url]
                        Já jsem ovšem nepořídila,protože jim dodavatel krachnul a ptát se mám průběžně. Nevím v jakém balení je a ani za kolik,to se prý s novým dodavatelem může změnit.
                        Děvčata, pokud seženete, prosím písněte to tady.Dík
                        Iva4

Comment

Rada ke smetaně ke šlehání ELMLEA WHIPPING, použití na krémy a zdobení . Tuto smetanu jen vyšleháte a můžete zdobit,plnit,atd. Tvar drží super i za tři dny.
                          Attached Files
                          Iva4

Comment

Takže opět téma tvaroh v UK.Po dlouhé době jej najdete téměř ve všech supermarketech pod názvem QUARK.Nejčastěji je zařazen u sýrů.
                            Attached Files
                            Iva4

Comment

cesko slovenske potraviny ve velke britanii a skotsku

Nejvetsi cesko slovensky obchod z cesko slovenskymi potravinami ve Skotskem Glasgow-62 Albert Road,Glasgow,G428DT.Pripravujeme eshop-www.CeskoSlovenskePotraviny.co.uk

Comment

cesko-slovenske potraviny ve velke britanii a skotsku

email:GlasgowShop@hotmail.co.uk

Comment

Pracuji...
                                X