Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

    ...zkuste přidat do hotové trošku oleje!! Od zkušené kuchařky a funguje!!
    Marie z Moravy

  • #2
    Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

    Ano,mohu toto potvrdit,neboť já ani jinak polevy nedělám.Dávám čokoládu na vaření a tak tři lžíce oleje.Jaruš

    Comment


    • #3
      Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

      Mohu jen potvrdit,ze je to tak.I ja davam do cokolady olej.Zkusila jsem to jednou a to z duvodu,ze zde neni 100% tuk a uz jsem u toho zustala.Renda
      Renda

      Comment


      • #4
        Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

        Ahoj Maruško.Prosím Tě nemohla by jsi mi napsat přesný postup přípravy čokoládové polevy( jaký druh oleje používáš i jakého výrobce čokolády)? Já používám čokoládu na vaření ORION a do rozpuštěné dávám od oka 100%tuk OMEGA a stejně se mi láme a někdy je dokonce šmouhatá.Díky

        Comment


        • #5
          Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

          Původně odeslal miruš
          Ahoj Maruško.Prosím Tě nemohla by jsi mi napsat přesný postup přípravy čokoládové polevy( jaký druh oleje používáš i jakého výrobce čokolády)? Já používám čokoládu na vaření ORION a do rozpuštěné dávám od oka 100%tuk OMEGA a stejně se mi láme a někdy je dokonce šmouhatá.Díky
          Miruško, zkus az budes mit hotovou pridat trosku-pul lzicky-oleje, fakt se nelame. Cokolady pouzivam ruzne, nemivam problemy.
          Marie z Moravy

          Comment


          • #6
            Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

            Miruš dej 10 dkg čokolády na vaření 3 dkg 100% ztuženého tuku,rozehřej nad párou a nakonec vmíchej čajovou lžičku vegetolu.
            MARUŠKA

            Comment


            • #7
              Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

              Původně odeslal Renda
              Mohu jen potvrdit,ze je to tak.I ja davam do cokolady olej.Zkusila jsem to jednou a to z duvodu,ze zde neni 100% tuk a uz jsem u toho zustala.Renda
              Rendo, i ja ziju v USA a vcera jsem poprve delala strechu z BEBE susenek a ty tunely ANAVI, ale cokolada se me lame..ja se vse teprve ucim tak jse dala tak pul pytliku cokoladovejch chipsu a 3 lzicky sadla..tak tam to sadlo nemam vubec davat nebo jo plus ten olej..jestli mas nejaky presny recept ceho tam dat kolik moc bych byla vdecna. Strecha byla super a tak vim ze ji urcite budu delat do budoucna, a nekde jsem cetla ze kdyz se namoci nuz v horke vode tak se to nelame,ale pokazde nemam moznost mit u sebe nuz ktery muzu namacet do vrouci vody..diky Edita

              Comment


              • #8
                Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

                S tím nožem je to pravda,ale já dávám do čokolády jen olej a neláme se.Podívej se na recept ode mne výše uvedený.

                Comment


                • #9
                  Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

                  Tak jsem náhodou zavítala... a tohle je skvělá rada,taky mě štvalo,že se třeba střecha při krájení láme.Holky tak vám moc děkuji.Radka
                  Radka

                  Comment


                  • #10
                    Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

                    já když potřebuju nelávou čokoládu tak míésto 100 % tukem ředím máslem .

                    Comment


                    • #11
                      Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala

                      Vyzkoušela jsem do té čokolády přidat ještě olej a opravdu to šlo dobře krájet,mohu také potvrdit!Lenka
                      Díky za radu!
                      LENKA

                      Comment


                      • #12
                        Dobrý den, jde to s tím přidánim oleje i do mlečné čokolády a ledových kaštanů? Děkuji za odpoved.

                        Comment


                        • #13
                          Myslím že by to neměl být problém
                          MARUŠKA

                          Comment


                          • #14
                            Tak já dělám léta polevu se šlehačkou a krásně se krájí.
                            10 dkg čokolády na vaření, 1/8 l šlehačky, nalámanou čokoládu zaliju smetanou a za stálého míchání uvedu do varu. Když se čokoláda roztaví, míchám až poleva zhoustne. Hned jí používám a jsem s ní spokojená.
                            Last edited by zdena1028; 03.07.2009, 23:20.
                            ZDENKA

                            Comment


                            • #15
                              Já dávám místo šlehačky zkysanou smetanu.

                              Comment

                              Pracuji...
                              X