...zkuste přidat do hotové trošku oleje!! Od zkušené kuchařky a funguje!!
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala
Collapse
X
-
Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala
Ahoj Maruško.Prosím Tě nemohla by jsi mi napsat přesný postup přípravy čokoládové polevy( jaký druh oleje používáš i jakého výrobce čokolády)? Já používám čokoládu na vaření ORION a do rozpuštěné dávám od oka 100%tuk OMEGA a stejně se mi láme a někdy je dokonce šmouhatá.Díky
Comment
-
Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala
Původně odeslal mirušAhoj Maruško.Prosím Tě nemohla by jsi mi napsat přesný postup přípravy čokoládové polevy( jaký druh oleje používáš i jakého výrobce čokolády)? Já používám čokoládu na vaření ORION a do rozpuštěné dávám od oka 100%tuk OMEGA a stejně se mi láme a někdy je dokonce šmouhatá.DíkyMarie z Moravy
Comment
-
Re: Aby se čokoládá při krájení řezů nelámala
Původně odeslal RendaMohu jen potvrdit,ze je to tak.I ja davam do cokolady olej.Zkusila jsem to jednou a to z duvodu,ze zde neni 100% tuk a uz jsem u toho zustala.Renda
Comment
-
Tak já dělám léta polevu se šlehačkou a krásně se krájí.
10 dkg čokolády na vaření, 1/8 l šlehačky, nalámanou čokoládu zaliju smetanou a za stálého míchání uvedu do varu. Když se čokoláda roztaví, míchám až poleva zhoustne. Hned jí používám a jsem s ní spokojená.Last edited by zdena1028; 03.07.2009, 23:20.ZDENKA
Comment
Comment