EXOTICKÉ OVOCE NA KŘEHČENÍ MASA.
Hovězí,vepřové,drůbeží,ale i skopové maso můžeme křehčit, exotickým ovocem.
Ananas,kiwi a papája obsahují enzymy,které štěpí proteiny,
tím výrazně křehčí ,různé stejky i pečeně.
Ananas obsahuje bromelin,
kiwi-actinidin,
papája-papain.
Jak na to???
Půl hodiny před přípravou potřete maso šťávou z tohoto tropického ovoce.
Jak už psala Jituš, asi to funguje!!! :P
Vyčteno z něm.časopisu Lisa Kochen und Backen
Hovězí,vepřové,drůbeží,ale i skopové maso můžeme křehčit, exotickým ovocem.
Ananas,kiwi a papája obsahují enzymy,které štěpí proteiny,
tím výrazně křehčí ,různé stejky i pečeně.
Ananas obsahuje bromelin,
kiwi-actinidin,
papája-papain.
Jak na to???
Půl hodiny před přípravou potřete maso šťávou z tohoto tropického ovoce.
Jak už psala Jituš, asi to funguje!!! :P
Vyčteno z něm.časopisu Lisa Kochen und Backen
Comment