Prosíím,může někdo vysvětlit,jaké kupovat maso na vaření,aby bylo měkoučké??Mám asi v rukách nakakáno,ale vždy koupím maso,které ne a ne změknout.Dnes plecko-děs-běs.V papíňáku vařeno a nic moc. Nějakej trik,aby bylo křehčí ( vaření i pečení)? Většinou vařím z kuřecího,ale někdy to chce změnu a chci ,aby to bylo dobré.Děkuji všem za odpověď
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Trik na křehčí,měkoučké maso???
Collapse
X
-
Kuchtičko, obecně je tedy vždy lepší dusit, či péct menší kousky masa a v případě, kdy je třeba připravit maso vcelku, je možné i maso prošpikovat. U plecka se však divím, pokud nebylo děláno příliš krátce, že by nezměklo. Z hovězího masa na rychlé změknutí také nezklame hovězí loupaná plec. Hlavně nepořizuj křehčené maso z obchodu, to je jen plné roztoku soli a kdoví čeho ještě dalšího Vidím, že jsi z Brna, tak pokud to nemáš moc z ruky, pak opravdu kvalitní maso pořídíš v Globusu, ať už hovězí na roštěnky, na rostbíf, vepřovou panenku nebo vepřovou kotletu atd.... S nimi nemám nikdy problém, aby bylo maso rychle měkké a to nepoužívám papiňák. Jinak ,vše je o opakovaném zkoušení, co které maso chce, ale to se ti brzy povede, nebojZDENY
-
Comment
Comment