Dobrý den,
může mi prosím někdo poradit jak na koblihy, aby nebyly uvnitř duté? Je to tím, že je smažím moc rychle? Nebo je mám hodně vyválené?. Chtěla bych zítra usmažit koblihy, protože mám žloutky, ale moc se mi do nich nechce, protože vždycky když je dělám, tak více jak polovinu mám dutou, plním je až po usmažení stříkačkou a ta mi zajede do kohlihy a zůstane mi jen díra a není tam žádné těsto. A to než je smažím dělám lžičkou důlek, ale ten se ztratí.
Předem moc děkuji za rady, už tu sedím 3 hod. a nikde na netu nemůžu nic najít.
Raději už půjdu chrnět nebo ráno nevstanu a nebudou k obědu ani mé dutance
Všechny zdravím Vlaďka
může mi prosím někdo poradit jak na koblihy, aby nebyly uvnitř duté? Je to tím, že je smažím moc rychle? Nebo je mám hodně vyválené?. Chtěla bych zítra usmažit koblihy, protože mám žloutky, ale moc se mi do nich nechce, protože vždycky když je dělám, tak více jak polovinu mám dutou, plním je až po usmažení stříkačkou a ta mi zajede do kohlihy a zůstane mi jen díra a není tam žádné těsto. A to než je smažím dělám lžičkou důlek, ale ten se ztratí.
Předem moc děkuji za rady, už tu sedím 3 hod. a nikde na netu nemůžu nic najít.
Raději už půjdu chrnět nebo ráno nevstanu a nebudou k obědu ani mé dutance
Všechny zdravím Vlaďka
Comment