Miluji čaj a samozřejmě že nejlepší je sypaný. Ale často mě trápilo že při jeho přípravě i skrz sítko občas něco propadlo. Našla jsem ale jeden způsob jak si ho vychutnat i bez "kousků". Měli jsme doma jeden nepoužívaný překapávač, tak jsem jednou s jeho pomocí zkusila připravit čaj. Byla jsem moc spokojená- přes filtr nic nepropadlo, žádné kousky, žádná sedlina na dně. Od té doby si jinak čaj nepřipravuji.Je to rychlé a navíc nemusím čistit sítko.
V překapávači můžete uvařit čaj černý, rooibos, ovocný, honeybush, bylinkový, ajurvédský, mate, pu-erh
Vyjímkou jsou však čaje náchylné na teplotu (zelené, bílé, žluté a oolongy).
V překapávači můžete uvařit čaj černý, rooibos, ovocný, honeybush, bylinkový, ajurvédský, mate, pu-erh
Vyjímkou jsou však čaje náchylné na teplotu (zelené, bílé, žluté a oolongy).
Comment