Oznámení

Collapse
No announcement yet.

" Gulášový tip... "

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • " Gulášový tip... "

    Říká se : Kolik masa, tolik cibule. Ale pozor. Ne na váhu, ale objemem!
    Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule.
    1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule nahradíme najemno nakrájenou bílou, nebo zelenou PAPRIKOU.
    Čerstvou v sezóně nakrájíme a dáme do mrazáku a máme vystaráno na rok.
    Paprika se smaží úplně stejně, spolu s cibulí v základu.

    Postupně se v guláši úplně rozdusí, bude úplně neviditelná, jen skvělá chuť guláše dá vytušit, že je v tom nějaký fígl!
    Dále postupujete dle vlastní volby a chuti. Jen zahustit jíškou!

    Opravdu vyzkoušejte!!


    Zkopír. z emailu.
    anina s.

  • #2
    Občas přidávám do guláše papriky se silnější dužinou nakrájené na silnější proužky. Směsici barevných paprik přidávám maximálně deset minut před koncem vaření. Papriky uvolní své aroma a zůstanou křehké.
    Iva4

    Comment


    • #3
      Podobně dělám guláš pečený v troubě. Místo jíšky se do vody s masoxem přidá lžíce solamylu, všechno se dá do pekáče, přikryje se to alobalem a na hoďku a půl se to dá do trouby. Pak už se jen baští
      Potřebujete půjčit čtěte zde.
      Pokud budete někam cestovat určitě se vám hodí cestoní pojištění.
      Máte vozidlo a myslíte si, že Vám nestačí povinné ručení, pak je právě pro Vás toto havarijní pojištění.

      Comment

      Pracuji...
      X