Říká se : Kolik masa, tolik cibule. Ale pozor. Ne na váhu, ale objemem!
Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule.
1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule nahradíme najemno nakrájenou bílou, nebo zelenou PAPRIKOU.
Čerstvou v sezóně nakrájíme a dáme do mrazáku a máme vystaráno na rok.
Paprika se smaží úplně stejně, spolu s cibulí v základu.
Postupně se v guláši úplně rozdusí, bude úplně neviditelná, jen skvělá chuť guláše dá vytušit, že je v tom nějaký fígl!
Dále postupujete dle vlastní volby a chuti. Jen zahustit jíškou!
Opravdu vyzkoušejte!!
Zkopír. z emailu.
Když maso nakrájíte, očkem poměříte hromadu a stejnou hromadu dáte cibule.
1/4 až 1/3 tohoto objemu cibule nahradíme najemno nakrájenou bílou, nebo zelenou PAPRIKOU.
Čerstvou v sezóně nakrájíme a dáme do mrazáku a máme vystaráno na rok.
Paprika se smaží úplně stejně, spolu s cibulí v základu.
Postupně se v guláši úplně rozdusí, bude úplně neviditelná, jen skvělá chuť guláše dá vytušit, že je v tom nějaký fígl!
Dále postupujete dle vlastní volby a chuti. Jen zahustit jíškou!
Opravdu vyzkoušejte!!
Zkopír. z emailu.
Comment