Dobrý den,mám problém se štítnou žlázou z nedostatku jódu.Jelikož mi ryby nechutnají kvůli rybině,tak jsem hledala tu nejvhodnější rybu pro mě.Doporučovali jstena fóru pangase.Tak jsem ho koupila ale ejhle pořád jsem cítila rybinu a nemohla jsem v jídle pokračovat,protože mi to prostě nechutnalo.(Zkoušela jsem i více způsobů přípravy:na másle,v těstíčku,zapečený,s kořením...ale stále mi to nechutnalo).Jednou měli akci v Bille Nowaco Pangas obalené,tak jsem ho koupila,osmahla a byl výborný.Kde tedy dělám chybu?děkuji Jana
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Pangas
Collapse
X
-
Lili vítám tě tady, zkus posolit, pokapat citronem a nechat odležet. Nebo dělám často rybí škvarky, kluk taky nemá rád pach ryby, tohle sní. Rybu nakrájej na malé kostičky asi 2x2cm, posypej kořením jaké ti chutná, já většinou grilovací, už je slané tak pozor. Pak vezmu dva sáčky, do jednoho mouku, do druhého strouhanku, v misce rozšlehám vejce. Rybí kousky hodím hrstičku do mouky protřesu sáček aby se obalilo, pak dám do vajec, vyber to jestli máš děrovanou lžící aby zbytek vejce stekl a pak do sáčku se strouhankou. Pak fritovat. Zkus, ryba fakt není cítit a jde to rychleRenata
Comment
-
Ahoj Lili, chyba asi nebude u Tebe, my jsme pangase měli třikrát, poprvé a podruhé byly všechny kousky vynikající, potřetí byly některé kousky OK., a některé smrděly, a to byly všechny z jednoho balení. A tohle říká víc lidí. Takže asi záleží na jaký kus zrovna natrefíš, možná i z které části ryby je zrovna odříznut. PaZuzana
Comment
Comment