Milé kuchařinky, čím mám potřít sekanou, aby nepopraskala?
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Sekaná
Collapse
X
-
Re: Sekaná
Jajino, někdo potírá sekanou bílkem. Já to nedělám a nepraská mě. Sekaná se musí hodně propracovat a když nespěchám a připravím si ji večer a nechám do rána v lednici, samozřejmě přikrytou, tak ráno jí ještě trochu propracuji a je úplně v pořádku. Jinak ještě do ní přidávám trochu solamilu. Ne moc, na jednu šišku asi tak 1-2lžíce. Někdo jí také peče v chlebíčkové formě. Každý má nějakou vychytávku, ale to propracování musí být důkladné. :P
-
Comment
-
Re: Sekaná
Jajino,já sekanou pořádně propracuju a dostala jsem radu od jedné kuchařky,že je lepší, aby měla pokojovou teplotu,ne hned ledovou ji strkat do trouby.Ještě před pečením ji potřu obyčejnou hořčicí,posypu kmínem a dám do pekáče,mám takovou bezva folii,na které peču všechno,protože se nemusí vymazat dno pekáče ničím,strčím ji nepodlitou tak cca 10-15 min. do vyhřáté trouby a až se zatahne,tak teprve podlévám horkou vodou.Vyzkoušejte to.Zdraví VěrkaAhojky VŠEM
Věrka
Comment
Comment