zdravím a už je čas udělat průzkum ohledně srazu ekuchařek. Sraz je v 10.00 hodin. Letos bych to ráda posunula nako nec srpna a to na 31. srpna. Je to sobota a právě tady bude i Soňa s Umbertem. Já v tom září mám totiž nějaké sobotní akce s hasičema, takže to nejde.
Pište názory a už se můžete i přihlásit. Asi tak kolem pátého bych zavolala zase do té hospody a objednala to. Nebudeme měnit místo ne? Tam se i dobře parkuje.
Já už se píšu jako první :
Ivana M - určitě
Blanka - určitě
Soňa - určitě
Umberto - určitě
Pavel - určitě
Věruše - určitě
Jana H - na 99 %
Alenka - určitě
Irísek - určitě
Jana Hajská - určitě
Hana S - možná
Gábinka - snad
Maruška - dle možností
Hanka P - určitě
Iva - krtička, ale musíme jí to vysvětlit
Požádám Haničku jestli by Vás nevyzvedka u koně, ale to ještě napíši.
Už se na Vás těším
Děvčátka moje milá tak jak jsem se dívala na seznam, tak bych potřebovala upřesnit, kdo bude čekat u toho koně a to od Jany Hajské, Haniny S, Gábinky, Ivi krtičky a předpokládám že Věruše tam bude určitě s Janou H. Předpokládám že ostatní asi přijedou rovnou tam.
Dávám sem můj telefon, kdyby byl nějaký problém 725864733 Ivana Malatincová- opravila jsem telef.číslo, tak si ho zkontrolujte !!!!!!!!
a ještě dávám kde to bude odkaz na jejich stránky http://www.magickazahrada.cz/
Klidně napište sem nebo na sem nebo do fóra.
Už se na všechny těším
Pište názory a už se můžete i přihlásit. Asi tak kolem pátého bych zavolala zase do té hospody a objednala to. Nebudeme měnit místo ne? Tam se i dobře parkuje.
Já už se píšu jako první :
Ivana M - určitě
Blanka - určitě
Soňa - určitě
Umberto - určitě
Pavel - určitě
Věruše - určitě
Jana H - na 99 %
Alenka - určitě
Irísek - určitě
Jana Hajská - určitě
Hana S - možná
Gábinka - snad
Maruška - dle možností
Hanka P - určitě
Iva - krtička, ale musíme jí to vysvětlit
Požádám Haničku jestli by Vás nevyzvedka u koně, ale to ještě napíši.
Už se na Vás těším
Děvčátka moje milá tak jak jsem se dívala na seznam, tak bych potřebovala upřesnit, kdo bude čekat u toho koně a to od Jany Hajské, Haniny S, Gábinky, Ivi krtičky a předpokládám že Věruše tam bude určitě s Janou H. Předpokládám že ostatní asi přijedou rovnou tam.
Dávám sem můj telefon, kdyby byl nějaký problém 725864733 Ivana Malatincová- opravila jsem telef.číslo, tak si ho zkontrolujte !!!!!!!!
a ještě dávám kde to bude odkaz na jejich stránky http://www.magickazahrada.cz/
Klidně napište sem nebo na sem nebo do fóra.
Už se na všechny těším
Comment