Luky a špagety 012.JPGTen příběh jsem už kdysi asi psala..... Měla jsem dva perské kocoury,oba umřeli asi v 5ti letech, Ten mladší umřel jednou v listopadu, byl téměř bílý s krémovýma ušima. V prosinci jsem vykoukla z okna a tam lítal pejsek .... téměř bílý s krémovýma ušima Moc mi připomněl Clarka / kocoura/ tak jsem šla ven, měl ovázený zadřený provaz kolem krku. No, co myslíte, vzala jsem ho domů, obtelefonovala útulky a Městskou policii, jestli někomu nechybí. Už u nás zůstal a dala jsem mu jméno Rex.Zkoušela jsem na něj volat různě, ale nijak nereagoval. Jenom, když jsem volala na syna Lukyho přiběhl i pes.... tenkrát mě nenapadlo žééééé .....jednou byl s ním manžel na procházce a potkal paní a ta prohlásila, že je to její pes, že má muže hrubiána a ten ho vyhodil z domu.Můj muž jí dal náš telefon a za týden volala, že přijela její vnučka a chce psa vidět. Přišla, přinesla jeho očkovací průkaz a tam stálo jméno LUKY Chtěla s ním jít s vnučkou na procházku, tak jsem jí dala vodítko a šla jsem domů...... ještě jsem nedošla ke vchodu... Luky přiběhl za mnou, střídavě koukal na mě a na svou bývalou a pak odešel k nám do vchodu ...domů.!! Tekly mi slzy, paní mi vrátila vodítko a odešla.
Tak jsme přišli k Lukymu, nejlepšímu psovi, co jsem kdy měla. Pořád věřím, že je to převtělený Clark, kterého jsem dlouho oplakávala... vrátil se mi.
Tak jsme přišli k Lukymu, nejlepšímu psovi, co jsem kdy měla. Pořád věřím, že je to převtělený Clark, kterého jsem dlouho oplakávala... vrátil se mi.
Comment