Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• Čočka na kyselo s vaječnou omeletou, chlap s opečeným gothajem.
    anina s.

Comment

• Nechala jsem se tak trochu inspirovat, takže čočková polévka a ledový salát s buřtíkovými nudličkami a pečivem.
      Věrik ♥♥♥

Comment

• Brambory a uzený smažák a rajčatový salát.
        anina s.

Comment

• Vývar z kuřecího s nudlemi, vařené brambory a fritovaný květák, kluk chtěl Hostinec
          "Kuře na paprice", květák kdysi ochutnal (aspoň to), ale neoslovil ho.

Smažen
          anina s.

Comment

• Janino, krásné fotky, ale já jsem nepřišla na to, jak je sem vkládat ,
            jinak vařím, pořád denně, ale nějak jsem neměla čas na PC.
            Dnes byla např. pórková krémová polévka a čevapčiči s bramborem a salát.
            Taky jsem pekla třešňovou bublaninu s tvarohem, dám recept.
            Mějte se holky a pěkné odpoledne a večer!

Comment

• Kety, dík. To mi do "total commanderu" přetahují z mobilu kluk nebo chlap, já si to upravím, pojmenuju a vkládat se dá tady nebo do galerky.
              Tady vkládám v "kompletním editoru", jak je ta kancelářská sponka nad tím obdélníkem, kam píšeme, vpravo vedle žlutého smajla, a pak vybírám z těch uložených fotek.
              Kdyby něco, popíšu podrobněji.
              Měj se, zase u tebe samé dobroty.
              Last edited by janina s.; 24.06.2011, 18:52.
              anina s.

Comment

• Dnes bramboračka, mísa salátu (led. salát, ředkvičky, lahůdk. cibulka, vař. vejce, šunka, promíchané se zakys. smetanou).
                Nevím, jestli se sem zítra dostanu, chystám kuř. plátky s divokou omáčkou + bramb. knedlík a upeču granko-tvarohové řezy.
                Děvčata, hezký víkend.
                Věrik ♥♥♥

Comment

• Vařené brambory, stehenní řízky podle tipu Jaruš pomazané hořčicí s cibulí a obalené
                  v trojobalu a květákový nákyp dle Scarlet.
                  Kluk šel pryč, tak se asi někde nají.

http://forum.ekucharka.net/kvetakovy-nakyp-pro-papeze-4460

Květ

Last edited by janina s.; 26.06.2011, 14:28.
                  anina s.

Comment

• Včera vepřový řízek a zeleninový salát z rukoly, rajčat, papriky, čínského zelí spojený pikantní zálikvou , jo a hovězí polévka ,
                    dnes opět hovězí polévka , kuře na paprice, smetanová omáčka, knedlík z mikrovlnky
                    Janino, dík za radu, ale musím nejdřív uložit fotky z mobilu do PC, tak snad se mi to povede, když ne, tak se ozvu

Comment

• Kluk bude mít česnekovou polívku, na druhém se domluvíme, chlap si ohřívá brambory, květákový nákyp a udělala jsem okurkový salát.
                      Kety, z mobilu do PC mi to přetahují chlapi, toto ještě neumím ale chtějí mi to vysvětlit, asi ať jsem soběstačná (což chci) a ať za nimi asi nechodím jak ocásek a "dáš mi to do PC?"
                      Proto jsou i v galerce jen některé věci z klukova mobilu a na ty z mého ještě čekám, chlap neměl čas, byl pryč a potom dělal na zahradě. Tak to bude na přeskáčku.
                      U tebe opět dobroty.
                      anina s.

Comment

• Guláš z kližky...

Guláš z kližky trochu jinak, maso na větší kousky, jakoby plátky, hodně opepříme a osolíme, zpěnit hodně cibule, ale na měsíčky, maso osmahneme a dusíme, pustí hodně šťávy, vysmahnout, zaprášit moukou, po chvíli zalijeme vodou, já přidám kousek masoxu, přílohu k tomuto guláši raději brambory.

Comment

• Bažant s om

Ačraji, ahoj, guláš máme rádi.
                          Já dnes pomalu pekla bažanta, udělala jahodovou omáčku (šípkovou marmeládu nemám), kluk si udělal čínskou polívku a na druhé bude mít kolínka se sýrovou omáčkou posypaná eidamem.

Kol

Last edited by janina s.; 03.07.2011, 22:27.
                          anina s.

Comment

• Bažanta jsem ještě nejedla, my dnes špagety s vepř. konzervou, okurk. salát.
                            Věrik ♥♥♥

Comment

• Věriku, já bych se k některým jídlům asi nedostala, ale chlap 1x vyhrál bažanta v šipkách na Mysliveckém plese, 1x jsme ho vyhráli v tombole, i 1x srnku. Myslivci - naši známí - mi potom poslali jen maso, jinak bych nevěděla, co s tím. Králíka taky nekupuju, dostala jsem ho od souseda. Tak potom uvažuju, jak to nejlépe zpracovat.
                              Vepřové jsem kdysi zavařovala podle Ivanky ve videoreceptech a nemělo chybu.
                              Někdy je všechno poprvé.
                              Kol
                              Kluk nakonec přestal jíst kolínka se sýrovou omáčkou v polovině a chtěl ochutnat bažanta, i tu omáčku. "Mami, zajímavá chuť, ale je to dobré."
                              Bažant s om
                              Last edited by janina s.; 03.07.2011, 22:23.
                              anina s.

Comment

• Chlapi dojedli kolínka s kuřecími nudličkami s omáčkou, já měla chuť na čínskou polívku "jinak".
                                anina s.

Comment

Pracuji...
                                X