Kuřecí prsa na houbách, těstoviny.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Co bude dnes u vás k obědu..polotovar nebo menu o více chodech?
Collapse
X
-
Rizoto z obraného kuřete, na cibulce jsem opekla ještě 2 Javořické párky, smíchané s rýží
ze sáčku a hráškem, posypané strouhaným sýrem.
Pangas kostky, asi je udělám podle Alenky "Jadran" - poprvé, i ty brambory.
A poprvé upeču eskymo řezy.
Ještě mám v plánu měšce a svíčkovou.
Věriku, to se Ti zdá, nejsem dobrá, holky to tady mají v malíčku, ale já mám od PO -ČT dovču a nikam se mi nechce, tak mě moc baví vyvařovat a hlavně zkoušet pro mě nové.
Co zůstane, zamrazím, a chlapi si jen ohřejí, když budu v práci.
Protože když přijdu unavená z ranní nebo mám před odpolední, vařit se mi moc upřímně nechce......
(v obchodě na úseku jsem sama - sekání masa, krájení a doplňování salámů, párků, klobás, salátů a sýrů, vybalování zboží z beden do lednic + obsluhování..... jasně, že holky pomůžou, když je nejhůř, ale už dávno nejsme na úseku dvě...)anina s.
Comment
-
Janino, jak dopadly plány (...ještě mám v plánu měšce a svíčkovou...)?
Nechala jsem se inspirovat, takže já dnes svíčkovou - kuřecí, housk. knedlík.
My jsme v práci dvě, ale změnili jsme majitele, tak se klepu strachy, že si nechá jen jednu a já opět o práci přijdu.Věrik ♥♥♥
Comment
-
Věriku, měšce se pečou, ale balit je v restauraci v kuchyni pro 20 lidí, řeknu jim, jestli by si je zabalili sami.
Já budu dělat svíčkovou z kotlety, rozmražuje se, já musím zpracovat hlavně tu zeleninu.
S tou prací je to dnes všelijak, nás si nový majitel nechal všechny, ale člověk nikdy neví.
Po nějakých zkušenostech jsem se naučila řešit problémy, teprve až nastanou, jinak bych měla nervy skoro pořád a ti nahoře aby byli v poho? To nee.
Tak ať ti vše dobře dopadne.anina s.
Comment
Comment