Prosím, prosím potřebovala bych poradit jak na Karlovarský knedlík.
Můj mlsný synátor si ho nedávno dal v nedaleké restauraci vyhlášené skvělou domácí kuchyní a od té doby mne neustále atakuje ať ho ukvedlám.Nějaké recepty jsem našla na netu, ale bojím se toho vaření v ubrousku. A bez ubrousku to prý není ten pravý Karlovarský... Dočetla jsem se, že se dá ubrousek nahradit potravinářskou fólií, ale je to stejné jako z ubrousku? Nejvíc mne zajímá jak potřít látkový ubrousek máslem a jak celý ten naplněný útvar uvařím, aniž bych upálila ubrousek i s knedlem
Velice bych uvítala vaše rady a hlavně zkušenosti ohledně varu této dobroty. Moc děkuji.
Iva Ver.
Můj mlsný synátor si ho nedávno dal v nedaleké restauraci vyhlášené skvělou domácí kuchyní a od té doby mne neustále atakuje ať ho ukvedlám.Nějaké recepty jsem našla na netu, ale bojím se toho vaření v ubrousku. A bez ubrousku to prý není ten pravý Karlovarský... Dočetla jsem se, že se dá ubrousek nahradit potravinářskou fólií, ale je to stejné jako z ubrousku? Nejvíc mne zajímá jak potřít látkový ubrousek máslem a jak celý ten naplněný útvar uvařím, aniž bych upálila ubrousek i s knedlem
Velice bych uvítala vaše rady a hlavně zkušenosti ohledně varu této dobroty. Moc děkuji.
Iva Ver.
Comment