Byla jsem na návštěvě a sestra měla zbytek buchty od kamarádky,snad se jmenovalaAmerická???Nevím přesně,ale byla výborná,z ořechů vlašských-drcených,ne mletých,kokos,broskve kompot a nějaký speciální sýr-podobný Mascarpone,prý ho mají v Globusu,ale recept nemá,nevím jak se přesně ta buchta jmenuje,co je dál v obsahu,neznáte někdo něco podobného,nebo na ten způsob?Bylo to nakrájené na obdélníčky,tak se peče na plechu!Díky Lenka
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Buchta americká?
Collapse
X
-
Re: Buchta americká?
ahoj Leni, mám recept na americkou buchtu, ale není tam žádný sýr, koukala jsem po netu a všude jen ten stejný recept jako mám já. Je dobrý, buchta je opravdu vláčná. Leda, že bychom experimentovaly, já jsem pro každou srandu. Jenže nevím, maskarpone apod. se používá spíše za studena, byla ta buchta tím potřená ?
do americké buchty patří ořechy nasekané nahrubo, jablka, na kostičky, nesmí se strouhat, kakao, olej vejce, skořice, rozinky, polohrubá mouka, cukr krupice, prdopeč, navrch čoko poleva. no jablka se dají nahradit těma broskvema, bude to i lepší, no studený bych potřela maskarpone, nebo něčím podobným / dá se koupit více podobných / a navrch polevu. Nasadila jsi mi broučka do hlavy, já to snad vyzkouším !
Třeba se někdo ozve, to jsem zvědavá.
jinak : 2 hrnky polohrubé mouky, 4 hrnky na kostičky ovoce, rozinky, 1 prdopeč, , 1/ 2lžičky skořice, 4 vejce, hrst sekaných ořechů, 1/2 hrnku oleje, , 1 hrnek cukru krupice, 1 lžička kakaa, čoko poleva. Klído ten experiment udělám, ale až o víkendu.
Moc zdravím, IrisIris
-
Comment
-
Ahoj všem, buchtu dělám, ale podle receptu, který napsala Iris. Přidávám i trochu mletého badyánu a ořechy moc nesekám, jablka spíše větší kousky. Nahoru dávám čokoládovou polevu a pak celý plech propíchám vařechou. Nevypadá to sice moc dobře (někdy to kryji kokosem), ale ta chuť!!!!
meda
Comment
Comment