Oznámení

Collapse
No announcement yet.

domácí pekárna

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • domácí pekárna

    děvčata potřebuju poradit koupila jsem domácí pekárnu a nevím jaká se používá mouka. Obyčejná nebo je nějaká speciální.
    Díky za radu Zdena
    ZDENKA

  • #2
    Re: domácí pekárna

    Zdeni mrkni tady.......jsou to myslím moc dpbré stránky.......

    http://domacipekarny.dama.cz/
    IRENA

    Comment


    • #3
      Re: domácí pekárna

      Irenka má pravdu tam najdeš vše hlavně postupy
      MARUŠKA

      Comment


      • #4
        Re: domácí pekárna

        děvčata díky už jsem si to našla
        ZDENKA

        Comment


        • #5
          Re: domácí pekárna

          Ahoj Zdeni,jenom na doplnění,já si sama dělám podle svých receptů chleba a hlavně používám žitnou mouku,polohrubou a drtím si pšenici ozimu, tak i tu.Všechny mouky dávám do těsta, v poměru asi na 700g mouky: 200g podrcené pšenice ozimy,100 g žitné a zbytek polohrubé. Jinak mám v mražáku sáčky podkrkonošského kvásku,který mi vozí děti a to je chlebíček,samozřejmě pro ty,kteří ho nemají tak nejvíce se používá sušené droždí. Pokud máte zájem, nějaký receptík osvědčený pošlu. Věrča
          Ahojky VŠEM
          Věrka

          Comment

          Pracuji...
          X