Ahoj všem kuchařkám a kuchtíkům.
Dá se říct, že se začínám učit pořádně vařit. A měla bych jeden obecný dotaz. Jak udělat sosík ke kuřecímu masu? Když si dám minutku v restauraci, např. se šunkou a sýrem a s hranolkama, nikdy není suchá. Je k ní vždycky dobrá šťávička. Jak jí udělat? Nějak zahustit ten vypečený olej od minutky moukou? Nevím jak. Zkoušela jsem to, a bylo to pak nechutně mastné, nejedlé, zkrátka fuj.
Děkuji za každou radu.
Clarkia
Dá se říct, že se začínám učit pořádně vařit. A měla bych jeden obecný dotaz. Jak udělat sosík ke kuřecímu masu? Když si dám minutku v restauraci, např. se šunkou a sýrem a s hranolkama, nikdy není suchá. Je k ní vždycky dobrá šťávička. Jak jí udělat? Nějak zahustit ten vypečený olej od minutky moukou? Nevím jak. Zkoušela jsem to, a bylo to pak nechutně mastné, nejedlé, zkrátka fuj.
Děkuji za každou radu.
Clarkia
Comment