Oznámení

Collapse
No announcement yet.

cuketa

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• cuketa

Ahoj holky potřebovala bych ,recept na cokety děkuju

Re: cuketa

Majo, dej si do vyhledávače cuketa a vyjede ti plno webů s recepty. Já jsem to taky tak řešila. Tento týden budu dělat plněnou cuketu masem a sýrem a zapečenou. To jsem taky tam někde vyčetla, tak to zkusím.Zdravím Jana H.
    Jana H.

Comment

Já jsem ještě nic nedělala z cukety, ale musím na to vlítnout. Rodinka už mi dopředu hlásí, že pro ně to nemusím dělat, ale já si něco uklohním a dám vědět. Ivana
      Ale Jana má pravdu, koluje sposta receptů.
      Ivana
      Ivana M

Comment

Ivanko, když ráda griluješ, tak ji někdy zkus na grilu až budeš dělat masíčko, je to docela dobrý. Věrka.
        Věrka.

Comment

Ahoj děvčata dám do receptů předpis na cukeťák Maruška
          MARUŠKA

Comment

Holky, ale kde takovou cuketu sehnat, když nemáme zahrádku???

Comment

Cuketa se dá přece koupit, jako každá jiná zelenina. Věrka.
              Věrka.

Comment

mám taky takový problém. Minulý rok se každý předháněl aby se zbavil cuket a teď nic. Tady je mají v zelenině. Ivana
                Ivana M

Comment

Tady jsou zeleniny 3, k tomu Billa a Plus a cuketa nikde. Lidi mají zahrádky, tak by se to neprodalo. Asi nepočítají se mnou

Comment

Ivo, Buby, počkejte, až jim přerostou, pak začnou rozdávat, nestačí je spotřebovat. Já doufám, že sousedi je letos zaseli, protože mi každý rok dávají ty velké. Vždycky jsem jim říkala, ať mi je už nedávají, že nevím co s nimi a letos bych věděla, pár receptů bych vyzkoušela. Tak uvidím nebo se přímo zeptám. Jana H.
                    Jana H.

Comment

Děvčata cukety teprve kvetou a začínají tak vytrvejte Maruška
                      MARUŠKA

Comment

Holky, nebyl tady někde recept na zavařování směsi z cuket, rajčat, paprik apod. na špagety? Nebo jsem to četla jinde?

Comment

:P Ahojky, Maruška v radách pod zavařování podle Marušky psala recept na cuketu na topinky. Možná by to člo i na těstoviny. už poslala pár zelenin. receptů. Jestli se nikdo neozve, zkus to s námi v pokecu, třeba někdo má nějaký receptík. Ivana
                          Ivana M

Comment

Ahoj cuket mám tolik že rozdávám kdo příde :P .Ivanko dělala jsem ty placičky a dala jsem jim tam taky trochu cukety a chlapi nic nepoznali oni cuketu nejedí ale ošidit se mi je podaří přeju všem hezky den

Comment

Ahojky Majo to se bavím, já takhle vždycky ošálím kluka, když přidám do mletého sýr, který nejí a stejně to nepozná. Jsme prostě dobrý. Ahoj zdraví Ivana
                              Ivana M

Comment

Pracuji...
                              X