Majo, dej si do vyhledávače cuketa a vyjede ti plno webů s recepty. Já jsem to taky tak řešila. Tento týden budu dělat plněnou cuketu masem a sýrem a zapečenou. To jsem taky tam někde vyčetla, tak to zkusím.Zdravím Jana H.
Já jsem ještě nic nedělala z cukety, ale musím na to vlítnout. Rodinka už mi dopředu hlásí, že pro ně to nemusím dělat, ale já si něco uklohním a dám vědět. Ivana
Ale Jana má pravdu, koluje sposta receptů.
Ivana
Ivo, Buby, počkejte, až jim přerostou, pak začnou rozdávat, nestačí je spotřebovat. Já doufám, že sousedi je letos zaseli, protože mi každý rok dávají ty velké. Vždycky jsem jim říkala, ať mi je už nedávají, že nevím co s nimi a letos bych věděla, pár receptů bych vyzkoušela. Tak uvidím nebo se přímo zeptám. Jana H.
:P Ahojky, Maruška v radách pod zavařování podle Marušky psala recept na cuketu na topinky. Možná by to člo i na těstoviny. už poslala pár zelenin. receptů. Jestli se nikdo neozve, zkus to s námi v pokecu, třeba někdo má nějaký receptík. Ivana
Ahoj cuket mám tolik že rozdávám kdo příde :P .Ivanko dělala jsem ty placičky a dala jsem jim tam taky trochu cukety a chlapi nic nepoznali oni cuketu nejedí ale ošidit se mi je podaří přeju všem hezky den
Ahojky Majo to se bavím, já takhle vždycky ošálím kluka, když přidám do mletého sýr, který nejí a stejně to nepozná. Jsme prostě dobrý. Ahoj zdraví Ivana
Comment