Dobry den,
mam dotaz...chci upect medovnik podle vaseho receptu a potrebuju na to uvarit plechovku kondenzovaneho mleka.Nemam papinak,tak ho musim varit v normalnim hrnci.
Kdyz uz to budu 2 hodiny varit, muzu si uvarit vic plechovek najednou a uchovat do zasoby na priste? Nebo se ten uvareny karamel musi zpracovat hned(nebo treba druhy den), ale nejde skladovat delsi dobu? Mate nekdo zkusenost s varenim karamelu do zasoby?
A jeste neco.Musi se ta voda cele dve hodiny primo varit nebo staci nizsi teplota vody?
Jeste jsem to nikdy nezkousela... dekuji za odpoved
mam dotaz...chci upect medovnik podle vaseho receptu a potrebuju na to uvarit plechovku kondenzovaneho mleka.Nemam papinak,tak ho musim varit v normalnim hrnci.
Kdyz uz to budu 2 hodiny varit, muzu si uvarit vic plechovek najednou a uchovat do zasoby na priste? Nebo se ten uvareny karamel musi zpracovat hned(nebo treba druhy den), ale nejde skladovat delsi dobu? Mate nekdo zkusenost s varenim karamelu do zasoby?
A jeste neco.Musi se ta voda cele dve hodiny primo varit nebo staci nizsi teplota vody?
Jeste jsem to nikdy nezkousela... dekuji za odpoved
Comment