Oznámení

Collapse
No announcement yet.

čokoládové košíčky

Collapse
X

• Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

• čokoládové košíčky

Prosím nemáte některá z vás zkušenost co se stane s těmi košíčky když se dají do mrazáku?Myslela jsem je udělat,dát je tam a až někdy v případě potřeby vyndat a naplnit.Jestli nebudou moc měkké,blátivé nebo jestli se neroztečou.Děkuji Ilona.

Ahojky Ilonko, tak já jsem je měla v mrazáku a když jsem je vyndala, tak se hrozně orosily a i ve vnitřku v košíčku, takže je tam už dávat nebudu. To samé se mě stane, když dám do mrazáku nějakou buchtu s čokoládou navrchu. jinak by byly křupavé, prostě jsou orosené.
    Ivana M

Comment

čokoládové košíčky

Ahoj Ivanko.Tak po pravdě řečeno jsi mi vůbec nepotěšila.Měla jsem to tak hezky naplánované.No nedá se nic dělat.Radši tě poslechnu a sníme je hned,než aby potom byly ošklivé nebo dokonce na vyhození.To by mi fakt bylo líto.Moc děkuji Ilona.

Comment

Ilonko, oni byly dobré, jenom jsem každému musela říkat, že jsou orosené a že mě fakt nezmokly Ale teď mě napadlo, že já je měla napůlku naplněné náplní z piškotů, oříšků a samozřejmě tam bylo i trochu mléka, tak jestli se nějak te tekutina nevypařovala a nebylo to na té čokoládě. A PROTO JSEM TEĎ dala do mrazáku kousek samotné čokolády a uvidíme. TO MĚ TOTIŽ napadlo až teďkon. A jestli to dopadne dobře a čokoláda se neorosí, tak to bude znamenat jediné, že se košíčky můžou dávat do mrazáku nenaplněné a já jsem si usekla ostudu a Vás mystifikovala. Za hoďku napíši závěr.

Takže teď jsem vyndala čokoládu z mrazáku a fakt to není ono
        Last edited by Ivana; 02.05.2010, 19:22.
        Ivana M

Comment

čokoládové košíčky

Ivanko díky za pokus.ale už je to vyřešené.No prostě už nejsou,protože jsme je snědli hned.Jen jsem si chtěla ušetřit práci.Takže pro příště už obě víme,že takhle teda NE!Děkuji moc Ilona

Comment

Pracuji...
          X