Prosím nemáte některá z vás zkušenost co se stane s těmi košíčky když se dají do mrazáku?Myslela jsem je udělat,dát je tam a až někdy v případě potřeby vyndat a naplnit.Jestli nebudou moc měkké,blátivé nebo jestli se neroztečou.Děkuji Ilona.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
čokoládové košíčky
Collapse
X
-
Ahojky Ilonko, tak já jsem je měla v mrazáku a když jsem je vyndala, tak se hrozně orosily a i ve vnitřku v košíčku, takže je tam už dávat nebudu. To samé se mě stane, když dám do mrazáku nějakou buchtu s čokoládou navrchu. jinak by byly křupavé, prostě jsou orosené.Ivana M
-
čokoládové košíčky
Ahoj Ivanko.Tak po pravdě řečeno jsi mi vůbec nepotěšila.Měla jsem to tak hezky naplánované.No nedá se nic dělat.Radši tě poslechnu a sníme je hned,než aby potom byly ošklivé nebo dokonce na vyhození.To by mi fakt bylo líto.Moc děkuji Ilona.
Comment
-
Ilonko, oni byly dobré, jenom jsem každému musela říkat, že jsou orosené a že mě fakt nezmokly Ale teď mě napadlo, že já je měla napůlku naplněné náplní z piškotů, oříšků a samozřejmě tam bylo i trochu mléka, tak jestli se nějak te tekutina nevypařovala a nebylo to na té čokoládě. A PROTO JSEM TEĎ dala do mrazáku kousek samotné čokolády a uvidíme. TO MĚ TOTIŽ napadlo až teďkon. A jestli to dopadne dobře a čokoláda se neorosí, tak to bude znamenat jediné, že se košíčky můžou dávat do mrazáku nenaplněné a já jsem si usekla ostudu a Vás mystifikovala. Za hoďku napíši závěr.
Takže teď jsem vyndala čokoládu z mrazáku a fakt to není onoLast edited by Ivana; 02.05.2010, 19:22.Ivana M
Comment
Comment