Děvčata (a chlapci)
nemáte někdo zkušenosti s grilováním vepřového kolena???
Jak jsme teď o víkendu grilovali, tak jsem si na něj vzpomněla, že jsem ho jednou někde jedla a moc mi to chutnalo.Měli to bez kosti převázané provázkem, bezva okořeněné, ale víc si nepamatuji.
Na netu jsem študovala recepty, tak někde předvařují , někde předpíkají v troubě, pak vykošťují atd..
Chtěla bych opravdu něco dobroučkého.
Díky.
nemáte někdo zkušenosti s grilováním vepřového kolena???
Jak jsme teď o víkendu grilovali, tak jsem si na něj vzpomněla, že jsem ho jednou někde jedla a moc mi to chutnalo.Měli to bez kosti převázané provázkem, bezva okořeněné, ale víc si nepamatuji.
Na netu jsem študovala recepty, tak někde předvařují , někde předpíkají v troubě, pak vykošťují atd..
Chtěla bych opravdu něco dobroučkého.
Díky.
Comment