Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Grilované vepřové koleno

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Grilované vepřové koleno

    Děvčata (a chlapci)
    nemáte někdo zkušenosti s grilováním vepřového kolena???
    Jak jsme teď o víkendu grilovali, tak jsem si na něj vzpomněla, že jsem ho jednou někde jedla a moc mi to chutnalo.Měli to bez kosti převázané provázkem, bezva okořeněné, ale víc si nepamatuji.
    Na netu jsem študovala recepty, tak někde předvařují , někde předpíkají v troubě, pak vykošťují atd..
    Chtěla bych opravdu něco dobroučkého.
    Díky.
    HankaP

  • #2
    Hani P, my děláme často grilovaná kolena, ale napřed to asi hodinku a půl máme zabalený v alobalu a pak to doděláme. Nakládám to do normálná´ích marinád a tuhle jsem do jedné přidala kari a bylo to taky moc dobrý.
    Vykostím ho, klidně ho ještě rozříznu a rotáhnu, aby se hezky proležela ta marináda a pak to stočím a svážu. Děláme to ale na otáčecím grilu.
    Mňam
    Ivana M

    Comment


    • #3
      Díky Ivanko.Určitě to tak vyzkouším.
      HankaP

      Comment

      Pracuji...
      X