Děvčata, udělala jsem krém na tiramisu - 0,5 kg mascarpone, 4 dl ušlehané smetany bez ztužovače a 20 dkg cukru krystal. Po 24 hodinách jsem dortík nařízla a krém není tak hustý, jak jsem si představovala. Při krájení se mi vytlačuje krém který je vprostřed.
Kdo to dělal, napiště mi prosím, jestli má být úplně tuhý, nebo je to normální.Mám ho totiž natočený na videu a váhám s vložením, aby by někdo nevynadal. Díky Ivana.
Dala jsem to i na babinet, tak doufám, že mi někdo někde poradí.
Kdo to dělal, napiště mi prosím, jestli má být úplně tuhý, nebo je to normální.Mám ho totiž natočený na videu a váhám s vložením, aby by někdo nevynadal. Díky Ivana.
Dala jsem to i na babinet, tak doufám, že mi někdo někde poradí.
Comment