Dobry den, nasla jsem vasi stranku vcera a nemuzu se od ni odtrhnout. Ziji v Australia a s postupem casu jsem nasla cestu k vareni, coz me moc bavi!
Mela bych par dotazu? Prosim vas napiste mi co je to grilias (chci pect laskonky) a taky jsem se nikdy nesetkala se ztuzovacem slehacky, tak bych prosila napsat co v tom prasku je, abych se po tom tady v Sydney mohla podivat (to je na Jadran, ktery chci pect pristi tyden).
Ono to neni vzdycky jednoduche najit ingredience k ceskym receptum. Napriklad hruba mouka tu vubec neni!
Ja si doma pecu i chleba protoze se to jejich blato neda jist a akorat to prinasi zazivaci problemy a tloustnuti
Moc diky za radu!
Olga Dolezalova
Mela bych par dotazu? Prosim vas napiste mi co je to grilias (chci pect laskonky) a taky jsem se nikdy nesetkala se ztuzovacem slehacky, tak bych prosila napsat co v tom prasku je, abych se po tom tady v Sydney mohla podivat (to je na Jadran, ktery chci pect pristi tyden).
Ono to neni vzdycky jednoduche najit ingredience k ceskym receptum. Napriklad hruba mouka tu vubec neni!
Ja si doma pecu i chleba protoze se to jejich blato neda jist a akorat to prinasi zazivaci problemy a tloustnuti
Moc diky za radu!
Olga Dolezalova
Comment