Holky jaké máte zkušenosti když vás děsně bolí hlava a nechcete si vzít prášek?????
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Bolení hlavy
Collapse
X
-
Leničko, já asi nejsem na tu pravou radu, protože mě, když bolí hlava jednou za 100 let, vezmu si Brufen (Ibalgin) a do 30-ti minut mám klid.
Jinak jsem četla vypít horkou vodu s citrónovou šťávou.
Ale holky ti určitě poradí i nepráškové možnosti.....
Moc zdravím!
anina s.
-
Leni, potom zkusit jiného doktora, jestli se nejedná třeba o migrénu, nebo jestli to má z těch očí. Je fakt, že prášky brát často asi není nejlepší řešení, ale pokud tím trpí častěji, to asi neporadím. Bylinky - čaje, pokud jsou, obklady, hodně pít, ale já bych toho doktora vyhledala. Tak ať se daří...
anina s.
Comment
-
j
Jani někdy si člověk připadá,že ty doktory jen otarvujeme maličkostmi,já když jsem byla těhotná tak mě doktorka poslala z ženskýho na kontrolu křeč.žil a tak jsem doufala,že mi aspoň poradí a doktorka mi tenkrát řekla-paní co byste chtěla ve Vašem věku...a bylo to tak jsem si koupila mastičku heparoid a nohy měla nahoře a to bylo vše!!!!křečáky máme v rodině tak hodně piju magneziu a natírám a od té doby už nikoho neobtěžuji....Last edited by lenka24; 20.11.2010, 20:00.
Comment
Comment