Já vím, že asi nenapíšu nic nového, ale je mi líto prázdné kolonky.
Tohle mi řekl kámoš, který vaří hodně podle své babičky a mamky a tak mám od něj pár tipů, které jsem slyšela poprvé.
Jeden z nich je, že usmažené řízky naskládá do pekáčku, na každý položí kousek másla a na několik minut dá "zapéct" do rozehřáté trouby. Řízky jsou prý křupavé a šťavnaté a voňavé a jinak je nedělá. Já je takto neznám a brzy to chci vyzkoušet.
Tohle mi řekl kámoš, který vaří hodně podle své babičky a mamky a tak mám od něj pár tipů, které jsem slyšela poprvé.
Jeden z nich je, že usmažené řízky naskládá do pekáčku, na každý položí kousek másla a na několik minut dá "zapéct" do rozehřáté trouby. Řízky jsou prý křupavé a šťavnaté a voňavé a jinak je nedělá. Já je takto neznám a brzy to chci vyzkoušet.
Comment