Na netu jsou recepty snad jen dva ato jen samotná rajčata a nebo osolená na plátky naskládaná do sklenic a zavařit,jenže nevím jestli by se takto samotná nekazila...???Kdo prosím poradí,nebo má osvědčený recept na rajčata ve vlastní šťávě,budu moc ráda a všem předem děkuji.Urodilo se hódně rajčat a kečup se mi zrovna dělat nechce,nebo až na konec.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Jak zavařovat rajčata?Ve vlastní šťávě...
Collapse
X
-
Maruško děkuju,tak jsem zkusila a akorát trošku ossolila.Zavařila jsem v mikrovlnce.Tak jsem zvědavá jestli vydrží...Zjistila jsem,že některé sklenice po vitažení z mikrovlnky jsou hodně horké na spodu a k vršku jen teplé,tak mám obavu jestli se mi nezačnou kazit... Velké sklenice jsem zavařovala asi 4min,malé 2-3min,poznám a odhadnu podle toho jak začne zavařenina od spodu bublat.Last edited by jesterka; 09.08.2009, 15:40.
Comment
-
Původně odeslal maruška Zobrazit příspěvekNeloupat jen přepůlit naskládat můžeš trochu osolit.Vykroj bubáky .Z oloupaných bys měla kaši
Comment
-
Moje maninka rajčata oloupe,čast rozvaří,propasíruje a část nakrájí na proužky,které dá do sklenic a zalije tím propasírovaným.Pěstuje na to oválnou italskou odrůdu.Pak někam přidá česnek,někam bazalku,někam zelenou cibul.nať.Sterilizuje 20 min.při 80 st.Můžeme jí celá rodina ruce utrhat.
Comment
Comment