Oznámení

Collapse
No announcement yet.

červený rybíz - jako brusinky

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • červený rybíz - jako brusinky

    1 kg červeného rybízu
    1/4 lt vody
    1/4 lt octa

    65 dkg pískového cukru
    1,5 dcl vody
    kousek celé skořice
    3 ks hřebíčku

    Rybíz opláchneme, přelijeme vroucí vodou s octem a scedíme.
    Do kastrolu dáme 1,5 dcl vody, přidáme cukr, rybíz, koření a 10 minut povaříme.
    Ještě horké plníme do nahřátých skleniček, zavíčkujeme a obrátíme dnem vzhůru. Necháme vychladnout.
    Je to dobré do svíčkové, ale i k masu. No a já to můžu i jen tak.
    Maruš

  • #2
    Maruško díky, ten rybíz myslíš odstopkovaný,že?
    MARUŠKA

    Comment


    • #3
      To jsem ale popleta, jistě, že odstopkovaný, ale je to dobrý.
      Maruš

      Comment


      • #4
        Tohle jsem dělávala a můžu říct, že je to bezvadný.
        Věrka.

        Comment

        Pracuji...
        X