na titulní stránce ekucharky, hledal jeden kanaďan recept na cukroví kynuté pod vodou,
myslel, že jsou to boží milosti.
Podle mě myslel podvodnice a tak přidávám recept, je starý a osvědčený a málem jsem na něj už zapomněla
300 g hladké mouky
200 g másla)
4 lžíce mléka
20 g droždí
zaděláme těsto, zabalíme ho do utěrky a dáme do nádoby se studenou vodou, kde ho necháme asi 2 hodiny kynout, než nám vyplave nahoru
Pak těsto tence vyválíme a vykrajujeme různé tvary, v předehřáté troubě pečeme max. na 200 stupňů C.
Teplé obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
myslel, že jsou to boží milosti.
Podle mě myslel podvodnice a tak přidávám recept, je starý a osvědčený a málem jsem na něj už zapomněla
300 g hladké mouky
200 g másla)
4 lžíce mléka
20 g droždí
zaděláme těsto, zabalíme ho do utěrky a dáme do nádoby se studenou vodou, kde ho necháme asi 2 hodiny kynout, než nám vyplave nahoru
Pak těsto tence vyválíme a vykrajujeme různé tvary, v předehřáté troubě pečeme max. na 200 stupňů C.
Teplé obalujeme v moučkovém cukru s vanilkou.
Comment