Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Ořechové trubičky (nepečené)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Ořechové trubičky (nepečené)

    Včera jsem dělala ořechové trubičky nepečené podle receptu z ekucharky.net. Ale hmota byla moc řídká. Přidala jsem tam ještě asi 50g pomletých ořechů, aby to nebylo tak řídké, ale moc to nepomohlo. Nechala jsem to pár hodin v lednici a pak s podsypáváním cukru namotala na trubičkové formičky, trochu těsta jsem dala i do košíčkových formiček. Dneska jsem zkusila jednu trubičku odebrat,ale těsto nebylo vyschlé a po chvíli se trubička bez formičky zdeformovala vlastní váhou a konzistencí. Doma nemáme moc sucho, vpodstatě všechny místnosti jsou vlhké. Takže mám trubičky vedle krbu. Nevím co s tím mám dělat. Jestli to dát třeba do mražáku a před podáváním vyndat z mražáku a naplnit a pak rychle sníst než se to zdeformuje. Nebo z toho udělat něco úplně jiného nebo to vyhodit.
    Děkuji za jakékoliv rady

  • #2
    Teď nejsem úplně v obraze, které jsou to Ivančiny trubičky to jsou, musela bych se podívat. Ale myslím, že by pomohlo přida trochu piškotových drobečků.
    HankaP

    Comment


    • #3
      No ten recept to je přesně název Ořechové trubičky (nepečené). A přidala jsem tam právě navíc těch 50g pomletých piškotů ( jsem špatně v předchozí zprávě uvedla že 50g ořechů). No to ale už je jedno, já už jsem to nakonec vyhodila to těsto. Ani za dva dny mi to neuschlo. Máme tu fakt vhlko doma. U nás není ani možné usušit růže.

      Comment

      Pracuji...
      X