Pekarnu jiz pouzivam mnoho let a experimentuji velmi rada. Drive jsem v Kanade vlastnila pension kde jsem svym hostum predkladala jen domaci pecene vyrobky s naprosto perfektnim profesionalnim vzhledem. Byl to ohromny uspech a pro mne velice casove usporny jelikoz jsem pouziala domaci pekarnu, kterou jsem mela umistenu ve spizi.
Mnozi nevi, ze maji na pekarne take volbu "testo/dough", ktere vezme priblizne 1 1/2 hod (je to automaticke). Nezalezi na tom v jakem poradi ingredience do pekarny date - vse se zajisto dobre promicha. Hrozinky, orechy atd. jsou nejlepsi vmichane do testa pozdeji rucne, protoze pekarna je rozseka na kousky. Jelikoz nemam rada takove ty "cihly s dirou" po upeceni v pekarne a take to, ze je tak vyditelne, ze to "upekla pekarne" a ne ja, misto v pekarne, peci testo v troube. Proto volba "testo/dough" byla vzdy pro mne nejdulezitejsi. Testo tak krasne nakyne. Vyjmete ho z pekarny, ztvarujete ci date do formy, prikrejete cistou uterkou ci plastickym sackem a nechate znovu vyknout v pokojove teplote. Upecete v troube zrovna tak jako by jste vytvorily testo rucne.
Take je dulezite vedet, ze na pekarnu neni treba zvlastnich receptu "pro pekarnu", ale vydari se vam jakekoliv kynute testo.
Hodne stesti.
Mnozi nevi, ze maji na pekarne take volbu "testo/dough", ktere vezme priblizne 1 1/2 hod (je to automaticke). Nezalezi na tom v jakem poradi ingredience do pekarny date - vse se zajisto dobre promicha. Hrozinky, orechy atd. jsou nejlepsi vmichane do testa pozdeji rucne, protoze pekarna je rozseka na kousky. Jelikoz nemam rada takove ty "cihly s dirou" po upeceni v pekarne a take to, ze je tak vyditelne, ze to "upekla pekarne" a ne ja, misto v pekarne, peci testo v troube. Proto volba "testo/dough" byla vzdy pro mne nejdulezitejsi. Testo tak krasne nakyne. Vyjmete ho z pekarny, ztvarujete ci date do formy, prikrejete cistou uterkou ci plastickym sackem a nechate znovu vyknout v pokojove teplote. Upecete v troube zrovna tak jako by jste vytvorily testo rucne.
Take je dulezite vedet, ze na pekarnu neni treba zvlastnich receptu "pro pekarnu", ale vydari se vam jakekoliv kynute testo.
Hodne stesti.
Comment