Já kupuju žitnou tmavou chlebovou a celozrnnou pšeničnou mouku.
Chleba
300 ml vody
1 lžička cukru krystal
2 lžičky soli
2 lžičky celého nebo drceného kmínu
1 lžíce octa
2 lžíce oleje
1 lžička sušeného droždí ( s modrým ptákem)
300 g hladké mouky
100 g žitné tmavé chlebové mouky
100 g celozrnné pšeničné mouky
Program základní / stupeň propečení kůrky střední / velikost 1
Měl by zůstat základ 300 g hladké mouky a pak různě přidávat jinou mouku, ale na to přijdeš časem. Tak ať se ti daří.
Chleba
300 ml vody
1 lžička cukru krystal
2 lžičky soli
2 lžičky celého nebo drceného kmínu
1 lžíce octa
2 lžíce oleje
1 lžička sušeného droždí ( s modrým ptákem)
300 g hladké mouky
100 g žitné tmavé chlebové mouky
100 g celozrnné pšeničné mouky
Program základní / stupeň propečení kůrky střední / velikost 1
Měl by zůstat základ 300 g hladké mouky a pak různě přidávat jinou mouku, ale na to přijdeš časem. Tak ať se ti daří.
Comment