Má tu někdo z Vás pekárnu UNOLD 8641? Přivítám jakékoliv rady a postřehy.....
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
značky pekáren
Collapse
X
-
Leni, švagrová má pekárnu DELICCA a je s ní moc spokojená. Je sice dražší-asi 2900,-Kč,ale nemůže si ji vynachválit. Podívej se na www.eta.cz, tam je to podrobně. Ahojkyzuzka
Comment
-
Děvčata, někdo prý zadělá chleba v pekárně a pak peče v troubě. Já sice ne, ale dostala jsem radu na lepší kůrčičku, chléb po upečení potřít slanou vodou a dát na chvilku pod rozpálený gril v troubě. Dnes vyzkouším a dám vědět. Moc zkušeností nemám, no uvidím.Renata
Comment
-
Původně odeslal Renata Zobrazit příspěvekDěvčata, někdo prý zadělá chleba v pekárně a pak peče v troubě. Já sice ne, ale dostala jsem radu na lepší kůrčičku, chléb po upečení potřít slanou vodou a dát na chvilku pod rozpálený gril v troubě. Dnes vyzkouším a dám vědět. Moc zkušeností nemám, no uvidím.
http://domacipekarny.dama.cz/
Comment
-
Ivo, díky, pekárnu nemám dlouho, ale dostala jsem k pekárně třicet balíčků slunečnicového chleba, teď už to chce změnu. Můj muž jej nejí, chce klasiku, nemám moc času, tak zkouším postupně. My, když jedem na dovolenou, kde se stravujeme sami, vozím chleba na co nejdelší dobu. To jsem postupně kupovala a zkoušela, který vydrží nejdéle.Renata
Comment
Comment