Tak jsem včera pekla rovnou z dvojité dávky a jsou vynikající. Ještě dneska jsem dojídala k snídani a jsou pořád skvělé. Děkuji za recept.
Oznámení
Collapse
No announcement yet.
Dalamánky - lepší než kupované (babka)
Collapse
X
-
Ano, ano, já také používám to droždí, co je jeden sáček na kilo mouky, takže na tohle množství půl sáčku. To sušené droždí má tu výhodu, že má dlouhou trvanlivost, proto se mu asi jen tak při běžném skladování nic nestane a těsto hezky vzejde, tedy samozřejmě pokud ho někdo nespaří příliš horkým mlékem či vodou, ale to už je o něčem jiném. Včera jsem z tohoto těsta dělala chleba.Zuzana
Comment
-
Zdravím nikdy mi domácí pečivo nešlo, asi byla chyba v mouce, tak jsem dala na Váš recept a jedním slovem - úžasné sice ne tak krásně nadýchané, jako na fotkách co tady jsou,ale moc nám s prckem chutnají a nadýchanost časem vypiluji ale už teď vím, že musím dělat z dvojité dávkyLast edited by spekounek; 09.08.2013, 15:47.
Comment
Comment