Oznámení

Collapse
No announcement yet.

Masová točenice

Collapse
X
 
  • Filter
  • Čas
  • Show
Clear All
new posts

  • Masová točenice

    Masová točenice


    500 g listového těsta
    mleté maso jako na sekanou asi 500g
    čerstvou petrželku
    1 lžíci rajského protlaku
    2 vejce
    sůl, pepř
    pečící papír
    Osmažíme nakrájenou cibulku a česnek. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, majoránkou, petrželkou, rajským protlakem, opečenou cibulkou a česnekem.
    Na plát listového těsta poklademe maso, zabalíme a vytvoříme rolku. Tu podélně rozřízneme na dvě části, které spleteme do copu. Pečeme při 200°C asi 30 min.
    Click image for larger version

Name:	Kol
Views:	1
Size:	41.6 KB
ID:	146128
    Last edited by Jaruš; 03.10.2010, 10:41.

  • #2
    Dělám to jako závin, ale tohle se asi lépe do křupava upeče
    Alena J

    Comment


    • #3
      Vypadá to lákavě, budu mít svátek, tak vyzkouším
      Renata

      Comment

      Pracuji...
      X