Masová točenice
500 g listového těsta
mleté maso jako na sekanou asi 500g
čerstvou petrželku
1 lžíci rajského protlaku
2 vejce
sůl, pepř
pečící papír
Osmažíme nakrájenou cibulku a česnek. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, majoránkou, petrželkou, rajským protlakem, opečenou cibulkou a česnekem.
Na plát listového těsta poklademe maso, zabalíme a vytvoříme rolku. Tu podélně rozřízneme na dvě části, které spleteme do copu. Pečeme při 200°C asi 30 min.
500 g listového těsta
mleté maso jako na sekanou asi 500g
čerstvou petrželku
1 lžíci rajského protlaku
2 vejce
sůl, pepř
pečící papír
Osmažíme nakrájenou cibulku a česnek. Mleté maso smícháme se solí, pepřem, majoránkou, petrželkou, rajským protlakem, opečenou cibulkou a česnekem.
Na plát listového těsta poklademe maso, zabalíme a vytvoříme rolku. Tu podélně rozřízneme na dvě části, které spleteme do copu. Pečeme při 200°C asi 30 min.
Comment