Když jsem viděla novou rubriku "Grilování", musím přidat náš oblíbený recept, který nesmí chybět při žádném grilování.
Grilovaný hermelín
Na jednu porci: 1 hermelín, 2 širší plátky slaniny, 1/2 cibule, 2 plátky šunky (lze použít jakýkoli salám), grilovací koření. Alobal.
Na alobal postupně dáváme: plátek slaniny-cibuli nakrájenou na půlkolečka-šunku-grilovací koření-hermelín-grilovací koření-šunku-cibuli-plátek slaniny. Vše dobře zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany necelých 5 minut.
Tip: připravený "balíček" lze za špatného počasí udělat i v toastovači (horní víko na alobal jen lehce položíme. Nepřimačkáváme!)
Grilovaný hermelín
Na jednu porci: 1 hermelín, 2 širší plátky slaniny, 1/2 cibule, 2 plátky šunky (lze použít jakýkoli salám), grilovací koření. Alobal.
Na alobal postupně dáváme: plátek slaniny-cibuli nakrájenou na půlkolečka-šunku-grilovací koření-hermelín-grilovací koření-šunku-cibuli-plátek slaniny. Vše dobře zabalíme do alobalu a grilujeme z každé strany necelých 5 minut.
Tip: připravený "balíček" lze za špatného počasí udělat i v toastovači (horní víko na alobal jen lehce položíme. Nepřimačkáváme!)
Comment